KıbrısSürmanşet

Lions Kulüpleri “Psikolojik Travma ve Psikolojik İlk Yardım” konulu sanal söyleşi için bir araya geliyor

Kuzey Kıbrısundistricted” (sınırsız) bölgedeki Lions Kulüpleri “Psikolojik Travma ve Psikolojik İlk Yardım” konulu sanal söyleşi için bir araya geliyor

Lions Kulüpleri psikolojik ilk yardım konusunda sosyal farkındalık yaratmayı hedefliyor

Yapılan açıklamada, son günlerin en büyük konusu olan deprem felaketleri sonrası psikolojik desteğin ve psikolojik ilk yardım konusunda sosyal farkındalık yaratmayı hedefleyen Lions Kulüpleri’nin Mart ayında faaliyetlerine yeniden başladığı belirtildi.

Young Professionals Cyprus Virtual‘dan Lion Arda Çileker‘in moderatörlüğünü üstleneceği sanal söyleşi, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Eliz Volkan‘ı konuk konuşmacı olarak misafir edecek.

Sanal söyleşi, Kuzey Kıbrıs’ta faaliyet gösteren tüm Lions Kulüplerinin ortak sanal toplantısı olarak hayat bulacak.

Kıbrıs saati 19:00, Türkiye saati 20:00’da başlayacak sanal söyleşi için ön kayıt şartı bulunmuyor. Lions Kulüpleri’nden yapılan açıklamaya göre herkese açık olan sanal söyleşiye girişler Kıbrıs saati 18:45 PM itibariyle başlayacak.

Sanal toplantı platformu zoom uygulaması üzerinde gerçekleşecek olan söyleşi için katılım bilgilerini kullanmak yeterlidir. (Meeting ID: 832 3763 5884 Passcode: lions)











Başa dön tuşu