KıbrısManşet

El-sen: Halkımızla yardımlaşmayı görev biliyoruz

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (El-Sen), Yönetim Kurulu’nda aldığı kararla, belediyelerle iş birliği yaparak, 6 ilçede 60 aileye ihtiyaçları doğrultusunda yardımda bulunacak

Kaşif: Sorumluluk alıyoruz, halkımızın yanındayız

Özgür Gazete ‘ye konuşan sendika genel sekreteri Ersan Kaşif, yönetim kurulunun, Kovid-19 pandemisinin zorlu koşulları altında ezilen ülke insanına destek olmayı kendilerine görev bilerek, bu kararı ürettiğini belirtti.

İhtiyaçlı aileleri belirlemek üzere, önümüzdeki Cuma günü 6 ilçenin belediye başkanlarıyla görüşmelere başlayacaklarını dile getiren Kaşif, 1 hafta içinde tüm görüşmelerin tamamlanacağını belirtti.

“Halkımızla yardımlaşmayı görev biliyoruz”

Kaşif, “Belediyelerle işbirliği yaparak, her ilçede 10, toplamda da 60 ihtiyaçlı aile belirleyeceğiz. Ailelerin neye ihtiyacı olduğu noktasında da herhangi bir şartımız yok. Gıda, eşya, kıyafet, vs. olabilir. Bunları karşılayacağız” dedi.

El-Sen olarak, pandemiden dolayı işsiz kalan, maddi sıkıntı çeken vatandaşların yanında olmayı görev bildiklerini belirten Kaşif, bir sonraki hafta, belirlenen ihtiyaçların temin edilerek ailelere ulaştırılacağını da söyledi.

Kaşif, sendika olarak yardımlara ve yardımlaşmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi

Özgür Gazete / Özel Haber











Başa dön tuşu