KıbrısManşet

Stelios Vakfı’ndan sağlık çalışanlarına yardım

Stelios Hayırseverlik Vakfı (Stelios Philantropic Foundation) kuzeydeki sağlık çalışanlarına 12 bin 500 yüz Euro’luk yardım yaptı

420 TL değerinde 300 adet market alışveriş kartı

Vakfın yardımından, Kıbrıs Türk Tabipler Birliği (KKTB) üyeleri, Lefkoşa Acil Durum Hastanesi çalışanları ve Kıbrıs Türk Hemşireler Birliği üyeleri faydalanacak

Vakıf, Covid-19 salgınında özveri ile çalışan sağlık çalışanlarına teşekkür amaçlı Lefkoşa’daki Belça Süpermarket ile işbirliği yaptı.

Yardım kapsamında, sağlık çalışanlarının ismine özel 420 TL değerinde 300 adet market alışveriş kartı hazırlandı.

İşbirliğini teşvik ederek kalıcı barışın oluşmasına destek oluyor

Market alışveriş kartlarının 400 TL’si Stelios Hayırsever Vakfı tarafından, 20 TL’si ise Belça Süpermarket tarafından karşılandı.

Kredili kartlar 2021 yılının sonuna kadar herhangi bir Belça Supermarket şubesinde kullanılabilecek.Acil Durum Hastanesi çalışanlarının kartları bağlı oldukları Akçın Temizlik Şirketi yetkilisine teslim edildi.

Sir Stelios Haji-İoannou’nun başkanlık ettiği Stelios Hayırseverlik Vakfı, Kıbrıs’ta iki toplum arasında sosyal ve ekonomik bağları güçlendirmek, Kıbrıslı Türk ve Kıbrıslı Rumlar arasında işbirliğini teşvik ederek kalıcı barışın oluşmasına destek olmak amacıyla oluşturduğu “İki Toplumlu İşbirliği Ödülleri” yarışmasına bugüne kadar toplam 3 milyon 750 bin Euro teşvik sağladı.











Başa dön tuşu