KıbrısManşet

Taçoy: Şehir efsanesi olarak bir süredir konuşuluyordu

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili ve Genel Başkan adayı Hasan Taçoy, Başbakan Ersan Saner‘in video skandalı sonrası yaptığı açıklamada rakiplerini işaret etmesi konusunda, bunu üzerine alınmadığını söyledi

Taçoy: Üzerime almıyorum

TV2020‘de Reşat Akar‘ın programına telefonla bağlanarak sorularını yanıtlayan Taçoy, Saner’in kurultay rakiplerini işaret etmesi konusunda, yaşananları tasvip etmediğini ve kendisinin, tasvip etmediği hiçbir şeyi yapmayacağını ve bunları da üzerine almadığını söyledi.

Taçoy, “2 yıldır güneye geçmiyorum. UBP üyesi bunu takdir edecektir ve kararını verecektir. Ben videoyu izlemedim” dedi.

“Şehir efsanesi olarak bir süredir konuşuluyordu”

“Saner’i aradım ama cevap alamadım” diyen Taçoy, Saner’in UBP Genel Başkanlık adaylığının engellenmesi için birilerinin harekete geçip geçmediği soruları üzerine de, konunun şehir efsanesi olarak bir süredir konuşulduğunu söyledi.

Taçoy, “Siyasi etik ve ahlaka aykırı bir olay. Siyasetten çok ayrı bir olay. Özel hayata bir müdahaledir. Bunu tasvip etmiyorum. Hükümet zaten istifa etmişti. 26 Aralık’ta seçim olacak” ifadelerini kullandı.

Haberleştiren: Özgür Gazete











Başa dön tuşu