KıbrısManşet

Çeler: Sempatiler bize oylar öbürlerine. Birkaç gün dinlenip sokaktayım, esas şimdi başlıyor

23 Ocak Genel Seçimlerinde yüzde 5’lik barajı geçemeyerek Meclis dışında kalan Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Milletvekili ve eski Çalışma Bakanlarından Zeki Çeler, birkaç günlük dinlenmeden sonra tekrar sokaklarda olacağını söyledi

Çeler: 15 ay Bakanlık yaptım ve hala adımdan söz ettiriyorsam ne mutlu bize

Sosyal medya hesabından ‘mücadeleye devam’ mesajı veren Çeler, doğruları ve yanlışları ile 8 yıldır Meclis’te halkı temsil etmeye çalıştığını, gerek muhalefette gerek hükümette elinden geleni yaptığına inandığını söyledi.

Çeler, “15 ay Bakanlık yaptım ve halen adımdan söz ettiriyorsam, bu ülkede emeğin, yoksulun, emeklinin, özel gereksinimlinin yanında olduğunu gösteren bir hükümet dönemi de yaşatmışsak ne mutlu bize. Muhalefetteyken özellikle gençliğin ve mağdur olanların sesi olduk. Bize gelen sorunları Meclis kürsüsünden haykırarak sonuçlar elde ettik” dedi.

“Sempatiler bize oylar öbürlerine. Birkaç gün dinlenip sokaktayım, esas şimdi başlıyor”

Seveni olduğu kadar nefret edeni de olduğunu, bu işin doğasında bunun olabileceğini, sonuçta birileri memnun kalırken birilerinin de işine gelmeyeceğini belirten Çeler, kazandıkları gibi kaybedeceklerini de bilerek bu yola çıktıklarını ve 8 yıllık bir tecrübe ve sevenler biriktirdiğini kaydetti.

Çeler “Bugüne kadar destekleyen ve yanımda duran başta ailem, arkadaşlarım, partililerim ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ederim. Göreve devam eden ve yeni seçilen (emeğin hakkını yiyen bazıları hariç) arkadaşlara başarılar dilerim. Tabi ki bizim de özeleştirimizi yapıp mücadeleye her platform da devam edeceğimi söylemek isterim ve bir de not düşmeden kendimi alıkoyamayacağım. Sempatiler bize oylar öbürlerine. Birkaç gün dinlenip sokaktayım, esas şimdi başlıyor” dedi.











Başa dön tuşu