DünyaManşet

AKP biatçılığının geldiği nokta mide bulandırıyor

AKP Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız‘ın, TC Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ı öveyim derken kullandığı ifadeler gündem oldu

Yediyıldız: Erdoğan dünya lideri

Yediyıldız’ın katıldığı bir televizyon programında TC Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı överken kullandığı ifadeler gündem oldu.

Yediyıldız, Ordu’da yerel TV52 televizyonunda ‘Gündem‘ programında sunucu Samet Yaşaryıldız‘ın sorularını yanıtladı. Yediyıldız’ın, Sunucu Yaşaryıldız’ın “Tayyip ağabeye ihanet etmeyelim” sözlerinin ne ifade ettiği sorusuna verdiği yanıt dikkat çekti.

Erdoğan’ın “dünya lideri” olduğunu savunan Yediyıldız, “Tayyip ağabey Türkiye’nin başında, partimizin başında, dünyanın lideri. Biz bu kaz kafamızla – özür dilerim, kusura bakma. Kendi kendimize ihanet etmek gibi bazı şeylere sapıyoruz” diye konuştu.

“Tayyip ağabeyin ayakkabısını elimizle yalamamız lazım”

Yediyıldız, şöyle devam etti:

“Şimdi kalkıp da böyle ucuz sebeplerle Tayyip ağabeye ihanet etmek, Türkiye’ye ihanet etmektir, mazlumlara ihanet etmektir. Bak sana açık ve net söylüyorum, şu anda Ukrayna ve Rusya savaşı var değil mi? Ukrayna da Rusya da Tayyip ağabeyden bir şeyler bekliyor ve de onları yapıyorlar görüyorsunuz. Daha ne olacak, biz Tayyip ağabeye ihaneti bırak, sırtımızda taşımamız lazım. Yani ayakkabısını elimizle yalamamız lazım”











Başa dön tuşu