DünyaManşet

Sancar: HDP üzerine düşen sorumluluklarının farkındadır

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, partisinin MYK toplantısının ardından yaptığı açıklamada, “85 milyonun tamamına kazandıracak bir anlayışla hareket edeceklerini” söyledi

Sancar: Halkların demokratik ve ortak geleceğinin inşa edilmesi hayati önemde

Mithat Sancar açıklamasında, “Türkiye siyasetinde son günlerde yaşanan gelişmeleri gözeterek çalışmaları sürdürmenin halkların demokratik ve ortak geleceğinin inşa edilmesinin hayati önemde olduğunun farkındayız” dedi.

“Kimsenin kuşkusu olmasın ki HDP olarak alacağımız sorumlu kararlar Türkiye halklarının demokrasi, eşitlik, adalet, özgürlük, barış hasretini karşılamayı hedefliyor” diyen Sancar, şöyle devam etti:

“85 milyonun tamamına kazandıracak bir anlayışla hareket ediyoruz. Hep birlikte kazanmak için birliği, beraberliği artırmak ve en geniş demokrasi ittifakı yaklaşımımız yönündeki politikalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz”

“Kimsenin umutsuzluğa kapılmasına yer yok”

Mithat Sancar, şunları söyledi:

“Bu ülke geçtiğimiz yüzyıl içinde gece yarısı operasyonlarıyla iktidarı kurtarma ve düzeni koruma manevralarını defalarca yaşamıştır. Türkiye halklarının gönlü rahat olsun.

Bizler buradayız, hep birlikte değiştireceğiz ve hep birlikte kazanacağız. Gün, umudu ve ortak mücadeleyi bütüyme günüdür. HDP üzerine düşen sorumluluklarının farkındadır ve bu sorumlulukları yerine getirecek iradeye sahiptir. Kimsenin umutsuzluğa kapılmasına yer yok”











Başa dön tuşu