DünyaManşetSpor

Ali Koç: Fenerbahçe Türkiye’dir ve Fenerbahçe taraftarı kimsenin tekelinde değildir

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, taraftarın TC Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AKP hükümetini istifaya çağıran slogan atmasının ardından deplasman maçlarına girişlerine yasak getirilmesine çok sert tepki koyarak, Fenerbahçe kimsenin tekelinde değildir” dedi

Koç: En son vatan haini diyeceğiniz kesimdir Fenerbahçe

Fenerbahçe TV’de açıklamalarda bulunan Koç, çok sinirli ve öfkeli olduklarını, bazı troller ve belli başlı köşe yazarlarının kendilerini vatan hainliğiyle suçladığını söyledi.

Koç, “Fenerbahçe, bazılarının kol kola girdiği FETÖ’yle mücadele ederken iyiydi, şimdi bir grup taraftarımız ‘hükümet istifa’ deyince mi vatan haini olduk? En son vatan haini diyeceğiniz kesimdir Fenerbahçe” dedi.

Koç şöyle devam etti;

“Ne yapmaya çalışıyorsunuz siz? Geçmişte olmadı mı bu? Trübinlerde insanlar bağırmadı mı? Olgunluk ve hoşgörüyle karşılamak lazım, böyle yaparsanız olay büyümez zaten.

Ben kişisel olarak siyasi tezahürat olmasını istemiyorum ama hakaret ve küfür yoksa ben karışamam, taraftarı kontrol edemem.

Siyasilerin kafasında şu var; ‘Yöneticiler tribünleri kontrol edebilir’, yok kardeşim böyle bir şey.

Futbolun doğası budur. Mesut Yılmaz’a da olmuştu zamanında. Fenerbahçe Türkiye’dir, Fenerbahçe taraftarı kimsenin tekelinde değildir. Her türlü idolojisi olan, dinsizi, dindarı hepsi vardır bu çatının altında. Bunu nasıl anlamazsınız siz ? Tabi ki anlıyorsunuz ama bizi niye hedef alıyorsunuz?”











Başa dön tuşu