DünyaManşet

TBMM’de 100 vekil Kovid-19 pozitif

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) her 6 vekilden biri koronavirüse yakalanınca tedbirlerin artırılmasına karar verildi

Artık TBMM kampüsüne HES Kodu ile girilecek. Meclis lokantalarında paket servis uygulamasına geçilmesi, çay, kahve ikramının kaldırılması da gündemde.

Türkiye’de artan koronavirüs vakaları Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde de gündemde. Genel Kurul çalışmaları, aynı zamanda Plan Bütçe Komisyonu toplantıları nedeniyle yılın en yoğun günlerini geçiren Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde virüs önlemlerinin arttırılmasın kararlaştırıldı.

Buna göre Türkiye Büyük Millet Meclisi yerleşkesi ve eklentilerine girişlerde Pazartesi gününden itibaren HES Kodu uygulamasına geçilecek.Mİlletvekillerinin ziyaretçileri Genel Kurul çalışmalarının yapılmadığı günler için randevu talep edebilecek.

Randevu verilen ziyaretçilere girişte HES Kodu doğrulaması yapılacak ve “Risksiz” bilgisi ardından girişine onay verilecek. Ayrıca ileri tarihli veya tekrarlı girilmiş olan randevu taleplerinde ziyaretçilere giriş noktalarında HES Kodu doğrulaması yapılacak.

(CNN)











Başa dön tuşu