DünyaManşetSpor

Galatasaray kafilesi, Covid testleri kabul edilmeyince Atina’dan geri döndü

Türkiye Süper Ligi takımlarından Galatasaray, Yunan futbol takımı Olimpiakos ile oynanacak hazırlık maçı için Atina‘ya gidişinde, PCR testlerinin kabul edilmemesi nedeniyle Türkiye’ye geri döndü

Testleri kabul edilmedi, kafile İstanbul’a geri döndü

Galatasaray, Olympiakos ile bugün Georgios Karaiskakis Stadı‘ndaki oynayacağı karşılaşma için Pazartesi günü 16.00’da İstanbul‘dan hareket ederek Atina’ya indi ancak sarı-kırmızılıların PCR testlerinin, Yunan yetkililer tarafından kabul edilmediği açıklandı.

Yaklaşık 2 saat havalimanında bekletilen kafile, yaşanan karışıklık çözülemeyince geri dönüş kararı aldı ve gece yarısı İstanbul’a geri döndü.

Terim: Tam bir komedi. Savunulacak bir tarafı yok

Dönüşte açıklama yapan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, kafiledeki bazı kişilerden rastgele test istendiğini, karışıklık çıkmasının ardından daha önce pasaport kontrolünden geçmiş olan kafilenin bir bölümünün de geri çağrıldığını belirtti ve yaşananları “Tam bir komedi. Savunulacak bir tarafı yok” diye özetledi.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Yunan yetkililerin tüm kafileden yeniden rapid test istemesi üzerine, yaşanan sorunun çözülemediği belirtildi.

(BBC Türkçe)











Başa dön tuşu