DünyaManşet

Erdoğan’dan ‘Duy da inanma’ dedirten çıkış!

TC Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ‘nün Türkiye ve dünyanın pek çok yerinde fırsat kolladığını belirterek din kisvesi altında milleti sömürenlere izin vermeyeceklerini söyledi

Erdoğan: Bu sinsi yapının ülkeden temizlenmesi kolay değildir

TC Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP‘nin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) düzenlenen grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

15 Temmuz 2016’da düzenlenen darbe girişiminin üzerinden beş yıl geçtiğini hatırlatan Erdoğan, “Meclisimiz o gece sergilediği cesur duruşla gazilik unvanını hak ettiğini bir kez daha göstermiştir. Devlet ve millet hayatının her yerine sızan bu sinsi yapının ülkeden temizlenmesi kolay değildir” dedi.

“FETÖ’nün son mensubu etkisiz hale getirilene kadar takip edeceğiz”

Erdoğan, bu noktada FETÖ operasyonlarına değinerek “Biz bunları içeride de dışarıda da kovalıyoruz, yakaladıkça Türkiye’ye getiriyoruz. Orta Asya’nın en büyük finans olaylarını koordine eden yakalandı, getirildi, sorgulamaları yapıldı, şimdi yola devam ediyoruz. Örgütün ülkemizde ve dünyanın pek çok yerinde hain emellerini yerine getirmek için fırsat kollayan mensupları olduğu açıktır. FETÖ’nün son mensubu etkisiz hale getirilene kadar takip edeceğiz” diye konuştu.

“Din kisvesi altında milleti sömürenlere izin vermeyeceğiz. Bu da böyle bilinsin” ifadesini kullanan Erdoğan, şöyle devam etti:

“Bizim kutsallarımıza saldıranlara izin vermeyeceğiz. Dinimizi yıllardır bunlar sömürdüler. Evet, açık söylüyorum, aldandık. Şimdi toparlandık. 2010’dan sonra bu süreci farklı bir atmosferde, yakın takipte götürüyoruz”











Başa dön tuşu