DünyaManşet

Polis uyuşturucu ve patlayıcı madde ele geçirdi

Boğazköy ve Hamitköy’de dün arama yapan Narkotik ekipleri yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirirken, Girne polisi ise yaptığı aramalarda patlayıcı madde tespit etti

Yol kenarına bırakılan uyuşturucuyu alırken suçüst yakalandı

Boğazköy’de, dün saat 19:30 sıralarında, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından operasyon yapıldı

ozgur_gazete_kibris_Polis_uyusturucu_ve_patlayici_madde_ele_geçcrdi1

Polis, başka bir şahıs tarafından yol kenarına bırakılan, yaklaşık 280 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile yaklaşık 180 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan maddeyi almak için araç ile olay yerine gelen 38 yaşındaki S.O.A.’yı suçüstü tespit ederek tutukladı.

Zanlının aracında yapılan aramada, yaklaşık 2 gram hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, içerisinde tütünle karışık hintkeneviri türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan 1 adet ucu yanık sarma sigara ve içerisinde tütünle karışık hintkeneviri türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan 4 adet sarma sigara izmariti de bulundu. 

Polis şüphelendi, arama yatı, uyuşturucuyu buldu

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından, Hamitköy’de dün şüpheli olarak görülen 23 yaşındaki S.D.K. üzerinde yapılan aramada ise yaklaşık 1 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı.

ozgur_gazete_kibris_Polis_uyusturucu_ve_patlayici_madde_ele_geçcrdi2

Mesele ile bağlantısı olduğu tespit edilen 39 yaşındaki G.F.’nin ikametgahında da arama yapan polis, burada da yaklaşık 110 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, yaklaşık 15 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve yaklaşık 2 gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde buldu.

Aracından patlayıcı madde çıktı

Polis dün Girne’de de arama yaptı. 27 yaşındaki S.K.K’nın aracında arama yapan polis, kanunsuz patlayıcı madde sınıfına giren, muhtelif modellerde (maytap, sis meşalesi, volkan  vb) 211 adet patlayıcı madde tespit etti.

3 ayrı olayda belirlenen kişiler tutuklandı, polisin olaylarla ilgili soruşturması sürüyor.











Başa dön tuşu