GenelKıbrısManşet

CTP’li Gönyeli Belediyesi Başkanı Ahmet Benli, yeniden Başkan adayı olduğunu açıkladı

CTP’li Gönyeli Belediyesi Başkanı Ahmet Benli, “Birileri Gönyeli’yi kapatmakla uğraşırken biz ona verdiğimiz emekle, biz onun yaşam kalitesiyle gurur duymaya devam edeceğiz” diyerek yeniden Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTPGönyeli-Alayköy Belediye Başkanı adayı olduğunu duyurdu

Gönyeli Belediyesi Başkanı Ahmet Benli, yeniden Başkan adayı olduğunu açıkladı

Gönyeli Genç Park’ta “Burası Gönyeli, biz burdayız” denilerek düzenlenen park etkinliğinde yaptığı konuşmanın ardından sosyal medya hesabından da açıklama yapan Ahmet Benli, Gönyeli’nin bugün geldiği noktaya nasıl geldiğini anlatıp gelecekteki projeleri adına açıklamalarda bulunarak, birleştirilen adıyla ‘Gönyeli-Alayköy Belediyesi’ Başkanlığına yeniden aday olduğunu duyurdu.

“Emekle, terle, inatla, bu ülkenin en güçlü belediyesini birlikte yarattık ve birlikte Gönyeli’yi köyden kente dönüştürdük”

“Biz Gönyeliliyiz, şimdi Alayköy ile birlikteyiz, tek yüreğiz ve şimdi yeni hayallere birlikte yürümeye devam edeceğiz” diyerek adaylığını açıklayan Benli; “Burası Gönyeli… Uzun ve zor bir yol. Emekle, terle, inatla, bu ülkenin en güçlü belediyesini birlikte yarattık ve birlikte Gönyeli’yi köyden kente dönüştürdük. Bz bunu yaparken ilkelerimiz vardı. Biz Gönyeli’yi adil yönettik. Herkese eşit davrandık. Hak dedik, hukuk dedik, kural dedik. Biz Gönyeli’yi dürüstçe yönettik. Çalmadık, çaldırmadık…  Gelecekte de böyle yöneterek devam edeceğiz” diye konuştu.

“Birileri Gönyeli’yi kapatmakla uğraşırken biz ona verdiğimiz emekle, biz onun yaşam kalitesiyle gurur duymaya devam edeceğiz”

Benli, şöyle devam etti:

“Sevgili dostlar, yakın geçmişte bir yetkili Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti parlementosunda ‘Belediyeleri birleştirdik, ikinci aşama 6 ilçe, 6 bucak’ dedi. Yani ‘Alayköy’ü, Yılmazköy’ü, Gönyeli’yi Lefkoşa’ya bağlayacağım’ dedi. Birileri Gönyeli’yi kapatmakla uğraşırken biz ona verdiğimiz emekle, biz onun yaşam kalitesiyle, biz onun geldiği seviyeyle gurur duymaya ve onu korumaya devam edeceğiz.

“Biz Gönyeli’yi partizan istihdamlarla batırmayanlarız”

Biz buradayız, burada olmaya devam edeceğiz. Gönyeli’yi hem koruyup hem de yeni hayallerimizi Gönyeli’ye taşımaya devam edeceğiz. Siz rahat olunuz… Biz Gönyeli’yi partizan istihdamlarla batırmayanlarız. Biz Gönyeli’nin imkanlarını çar çur etmeyenleriz. Biz uygulamalarımızda ‘merak etme kardeş, hallederiz’ deyip Gönyeli’yi ve Gönyeliliyi batırmadık.

“İnatla ve ısrarla her eve fiber optiği götüreceğiz”

Bizim yeni hayallerimiz var. Ülkenin en yeni, en büyük, en geniş kent parkını bitirme hayalimiz var. Bizim inatla ısrarla her eve fiber optiği götürünceye kadar, vazgeçmeden, fiber optik projesini tamamlama hayalimiz var.

“Bu ülkenin başkentinin yarısıyız, başkente yaraşır bir kültür müzesi hayalimiz var”

Bu ülkenin başkentinin yarısı olan Gönyeli’de ve Alayköy’de, başkente yaraşır tiyatro salonuna, kültür sitesine, kent müzesine ulaşmak için hayallerimiz var. Yeşil belediyeye, ayağa kadar hizmete… Hayallerimiz var.

Cadde dönüşümleri devam edecek. Sokak dönüşümlerine dönecek. Gönyeli’nin her sokağına erişeceğiz.  Sokakları daha temiz, daha ışıl ışıl, daha yeşil olacak.

“Biz bu ülkede belediyecilikte bir markayız, birlikteyiz”

Biz bu ülkede Gönyeli ve Alayköy Belediyesi olarak tek yüreğiz. Biz bu ülkede belediyecilikte bir markayız sevgili dostlar ve bu yürekler daha güçlü atmaya devam edecek. Biz Gönyeli ve Alayköy olarak bu ülkenin marka belediyesi olmaya devam edeceğiz.”

Fotoğraflar: Özgür Gazete / Kadir Sidal











Başa dön tuşu