GenelKıbrısManşet

Atlı: Bu iktidar derhal son bulmalı, bu kadarı fazla

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Mine Atlı, okullardaki hijyen koşullarına ilişkin fotoğraflar paylaşarak çağrıda bulundu: “Resimleri paylaşın, hademelerin bir an önce ödenip özlük haklarına kavuşmalarını talep edin. Bu iktidar derhal son bulmalı. Bu kadarı fazla.”

Atlı, okullardaki sağlıksız koşullara dikkat çekti

Sosyal medya hesabından okulların hijyen koşullarına ilişkin fotoğraflar paylaşarak açıklamalarda bulunan Atlı; herkesi ‘hademelerin özlük ve Toplu İş Sözleşmesi’ hakları taleplerini büyütmeye, ve bu sayede okullarda çocukların sağlığını tehdit edecek kötü koşulların bir an önce iyileştirilmesine katkıda bulunmaya çağırdı.

Atlı; ‘bu koşulları yaratan iktidarın’ derhal son bulması gerektiğini de vurguladı.

Atlı: Bu fotoğraflar, bu iktidarın yüzlerce hademenin emeğine gösterdiği saygının resmidir

Atlı’nın açıklaması şu şekilde:

“Bu fotoğrafların tümüne teker teker iyice bakın. Bu fotoğraflar, bu iktidarın yüzlerce hademenin emeğine gösterdiği saygının resmidir.

“Bu fotoğraflar, bu iktidarın binlerce çocuğun sağlığına gösterdiği saygının resmidir”

Bu fotoğraflar, bu iktidarın binlerce çocuğun sağlığına gösterdiği saygının resmidir. Bu iktidarın eğitime, sağlığa, insana olan saygı ve değerin resmidir. Bu görüntülere kayıtsız kalmayın.

“Bu iktidar derhal son bulmalı”

Resimleri paylaşın, hademelerin bir an önce ödenip özlük haklarına kavuşmalarını talep edin. Bu iktidar derhal son bulmalı. Bu kadarı fazla.”











Başa dön tuşu