GenelInstagramKıbrısManşetSiyaset

Volt Cyprus: Bizler, Kıbrıs’ın geleceğinin vatandaşların elinde olduğu anlayışına sahibiz

Kıbrıs‘ın güneyinde faaliyetlerini sürdüren iki toplumlu siyasi parti Volt Cyprusönceki siyasilerin de rüşvet verdiğini ama muhalefet partilerden de atamalar yaparak eski partizan ve kayırmacı sistem arasındaki dengeyi bilinçli olarak koruduklarını belirterek, şimdiki siysasilerin artık kendi kendilerini aştıklarını vurguladı

Volt Cyprus: Öncekiler partizan ve kayırmacı sistem arasındaki dengeyi bilinçli olarak koruyorlardı

Yazılı açıklama yapan Parti, Nikos Christodoulidis’in Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yeniliğin, ahlaklının, modernin, partizan olmayanın temsilcisi olarak geldiğini hatırlatarak, yaptıklarıyla, Kıbrıs’ı inatla geçmişe hapseden zihniyetin, devletin mevcut yöneticilerin piyonu olmasını isteyen anlayışın devamını sağlayan en ideal kişi olduğunu kanıtladığını söyledi.

Volt Cyprus’un, Kıbrıs’ın geleceğinin vatandaşların elinde olduğu anlayışına sahip olduğunu vurgulayan Parti, “Önümüzdeki seçimlerde modern, ilerici, iki toplumlu ve Avrupalı Kıbrıs, “yandaş devlete” sırtını dönecek, cevabını Volt’a oy vererek verecektir” dedi.

“Şimdikiler kendi kendilerini de aştılar”

Açıklamanın tamamı şu şekilde;

“Öncekiler de rüşvet veriyordu ama muhalefet partilerinden de atamalar yaparak eski partizan ve kayırmacı sistem arasındaki dengeyi bilinçli olarak koruyorlardı.

Ama şimdikiler kendi kendilerini de aştılar.

Yarı-devlet kuruluşlarında yapılacak atamalarda şeffaflık olması adına kurulan Danışma Konseyi’ni “çığır aşan bir reform” olarak Kıbrıs halkına sunduktan sonra, binlerce bilim adamını başvuru sürecine sürükledikten sonra, ülkenin zenginliğini yönetmek üzere en sadık arkadaşları, akrabaları ve takipçilerinden oluşan meşru bir seçme-değerlendirme organı oluşturdular.

“Bizler, Kıbrıs’ın geleceğinin vatandaşların elinde olduğu anlayışına sahibiz”

Bulutlardan düşen yurttaşlarımıza, Nikos Christodoulidis’in Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yeniliğin, ahlaklının, modernin, partizan olmayanın temsilcisi olarak geldiğini hatırlatmak isteriz.

Yaptıklarıyla, Kıbrıs’ı inatla geçmişe hapseden zihniyetin, devletin mevcut yöneticilerin piyonu olmasını isteyen anlayışın devamını sağlayan en ideal kişi olduğunu kanıtlıyor.

Bizler, Kıbrıs’ın geleceğinin vatandaşların elinde olduğu anlayışına sahibiz. Önümüzdeki seçimlerde modern, ilerici, iki toplumlu ve Avrupalı Kıbrıs, “yandaş devlete” sırtını dönecek, cevabını Volt’a oy vererek verecektir”











Başa dön tuşu