GenelKıbrısManşet

Özyılkan: Sağlık durumum iyi

Karantina altındaki  Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Adil Özyılkan, sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Özyılkan, hastanedeki altıncı gününde olduğunu tedavisinin ise emin ellerde olduğunu kaydederek, sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

Özyılkan, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması çağrısı yaptı

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Adil Özyılkan, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması çağrısı yaptı.

Özyılkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bu gün hastanedeki altıncı günüm, tedavim emin ellerde tamamlanmak üzere…. sağlık durumum iyi çok şükür  Bu süreçte canla başla tedavimle ilgilenen başta pandemi doktorlarımız,hemşirelerimiz ,tüm pandemi çalışanları olmak üzere hastanemizin her bölümünde büyük emek vererek , risk alarak her kademesinde görev yapan personelime , durumumla yakından ilgilenen Bakanım Sayın Dr. Ali Pilli ve ekip arkadaşlarıma, arayan, soran, ilgisini eksiltmeyen tüm dost , akrabalarıma ve basın mensuplarına canı gönülden teşekkür ederim. Gelinen noktada herkesin sorumluluk alarak birbirimizi korumak adına maske mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmesini temmeni eder, sağlıklı günler dilerim…” ifadelerini kullandı.











Başa dön tuşu