Genel

Gazimağusa Taksiciler Birliği: 1 şöför pozitif, 2 şöför temaslı

Gazimağusa Taksiciler Birliği Başkanı Muhammet Biberoğlu, Sosyal medyadan yaptığı paylaşımla kamuoyunda “Mağusada 2 taksici pozitif çıktı” şeklinde duyurulan haberlere düzeltme yaparak pozitif çıkan taksici sayısının şuan 1 olduğunu ve diğer 2 taksicinin temaslı olup test sonuçlarının beklendiğini duyurdu.

Gazimağusa genelindeki artan vakaların çoğunun öğrenci olduğu bilgisini aldıklarını belirten Biberoğlu, taksicilerden hijyen kurallarına titizlikle uymalarını istedi.

Biberoğlu’nun sosyal medyadan yağtığı paylaşım şöyle:

 

TÜM TAKSICILERIN DIKKATINE! NE YAZIKKI BUGUN 1 MESLEKTAŞIMIZ POZITIFTIR.2. MESLEKTASIMIZ TEMASLIDIR TEST SONUCU BEKLENIYOR..ÖZELLIKLE MAGUSA BÖLGESINDE ARTAN VAKALARIN ÇOGUNLUGUNUN ÖGRENCI OLDUGU BILGISINI ALDIK.. MASKENIZI TAKIN..VE ARADAKI PARAVANINIZI TAKIN ( MECBURİDİR)..PARA ALISVERISINDE ELLERINIZI MUTLAKA DEZENFEKTE EDİN..LUTFEN ARACINIZI HER MÜŞTERIDEN SONRA DEZENFEKTE EDIN…MÜMKÜN OLDUGU KADAR CAMLARINIZI KAPATMAYIN..BILIYORSUNUZ SEKTÖRÜMÜZ BIR DAHA KAPANMAYI KALDIRAMAZ .POZITIF OLAN MESLEKTAŞLARIMIZA ACİL ŞİFALAR DILIYORUZ…HERKESE SAGLIKLI GUNLER..











Başa dön tuşu