DünyaGenelManşet

Peker: Abdülkadir, gurursuz ve onursuzsun

Suç örgütü lideri olarak kabul edilen Sedat Peker, yayınladığı yeni videosunda Abdülkadir Selvi ve Doğu Perinçek hakkında konuştu

Peker: Binali Yıldırım oğlunu korumak için alana çıktı

Doğu Perinçek’in Binali Yıldırım’ın oğlunu korumak için açıklamalar yaptığına işaret eden Peker,  “PKK Kamplarını ziyaret edip çiçek vermişsin şimdi PKK’yı şöyle yapacağız. Ya senin elinde çiçek verdiğin çocuklar şimdi yönetiyor PKK’yı. Bunlarda böyle hastalık var.

Binali Yıldırım oğlunu korumak için alana o çıkmış . Sayın Başbakan senin oğlunu korumana gerek yok ki neden adam 15 senede kaç milyon dolarlık servet yapmış. Biz sadece Hollanda’daki ayağını biliyoruz.

Diğer ülkelerde kaç milyon doları daha vardı. Bu adam süper dahi olmasa 10 senede 3-5 milyar doları nasıl kazansın. Bıraksana çocuğun  konuşsun” dedi.

“Düşkün Abdülkadir”

Abdülkadir Selvi’nin açıklamalarına da değinen Peker,  “Düşkün Abdülkadir. hangi gurursuz, onursuz bir adam kitleri torbayla getirdi diyebilir. Hiç utanmadın mı onu yazarken. Ulan bunu yaz deyip kafana gülle vursalar yazmam yalan da bu kadar demen lazım. Ben suç örgütü müyüm ulan siz insan değilsiniz” dedi.

Selvi’nin de MİT gelir kafasına sıkar” ifadesine de değinen Peker, Türkiye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu niteleyerek,  “al Sülüyü gel” dedi. 

“Hayatım hep iyilikle geçti”

Hayatının iyilikle geçtiğini iddia eden Peker,  parayla adam öldüren kiralık gruplarla görüşüldüğünü kaydetti.  Bir Arnavut, bir Sırp bir de Rus grupla görüşüldüğünü aktaran Peker, kendi hayatının insanlara hep iyiliklerle geçtiğini iddia etti. Peker, “Her şeyi nasıl biliyorsun diyorlar ya çocukluğumdan beri hep iyilik yaptım her kesimden insana” dedi.











Başa dön tuşu