GenelKıbrısManşet

Erhürman: O makamındaysanız, nasıl dediğiniz ne dediğinizden daha önemli

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) milletvekili Özdil Nami‘ye yapılan sert eleştirileri değerlendirerek, Cumhurbaşkanlığı makamındayken, nasıl söylendiği, ne söylendiğinden daha önemli olduğunu belirtti

Erhürman: Cumhurbaşkanlığı makamındaysanız, nasıl dediğiniz ne dediğinizden daha önemli

Erhürman sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Nami’nin değerlendirmelerine katılmayabilirsiniz. Ama hele de Cumhurbaşkanlığı makamındaysanız, nasıl dediğiniz çoğu zaman ne dediğinizden bile daha önemli” dedi.

Erhürman’ın paylaşımının tamamı şu şekilde:

“Kıbrıs’ın gerçeklerini öğrenip ona göre konuşmalıdır”… Kim söylüyor? Sn. Tatar. Kime söylüyor? Sn. Talat ve Sn. Akıncı dönemlerinde müzakerecilik görevini üstlenen, bakanlık yapan, Meclis’te en uzun süreden beri milletvekili olanlardan biri olan Sn. Özdil Nami’ye…

Sn. Nami’nin değerlendirmelerine katılmayabilirsiniz. Ama hele de Cumhurbaşkanlığı makamındaysanız, nasıl dediğiniz çoğu zaman ne dediğinizden bile daha önemli.

Bu ayrıştırıcı, düşmanlaştırıcı, hiç hak edilmemiş bir statüye bürünülerek “bir tek ben bilirim ve herkese öğretirimci” üslup, makama ve Kıbrıs Türk halkına zarar vermekten başka hiçbir işe yaramıyor. Madem öyle, bu da böyle biline!!!











Başa dön tuşu