GenelKıbrısManşet

Ziya: İnsanların gözünün içine bakarak yalan söylüyorlar

Eşit Hak ve Adalet Sendikası (HAKSEN), üyeleri olan, Hava Sporları Federasyonu çalışanlarının 4 aydır maaş almamaları ve 18 aydır yatırımlarının yapılmaması nedeniyle Başbakanlık önünde araçlı eylem başlattı

Büyükoğlu: Çalışanlar 4 aydır evlerine ekmek götüremiyor

HAKSEN Başkanı Eren Büyükoğlu, çalışanların 4 aydır maaş alamaması nedeniyle evlerine ekmek götüremediklerini belirterek, buna sebep olanların utanması gerektiğini vurguladı.

Açıklama yok.

İlgili bakanlığa birçok kez uyarı yaptıklarını ancak artık dayanacak güçleri kalmadığını söyleyen Büyükoğlu, bu sabah Maliye Bakanlığı’na, bütçenin Bakanlar Kurulu’ndan Hava Sporları Federasyonu’na aktarılması için yazı gönderdiklerini belirtti.

Açıklama yok.

Ziya: Bu samimiyetsizliktir, bu insanların gözünün içine bakarak yalan söylemektir

Hava Sporları Federasyonu Başkanı Zeki Ziya, işveren konumunda olmasına rağmen çalışanlarının yanında olduğunu belirterek, kendilerine verilen sözlerin hiç birinin yerine getirilmeiğini vurguladı.

Açıklama yok.

Federasyon başkanı olarak bütçeye Hava Sporları Federasyonu için para konulmadığından haberinin olmadığını söyleyen Ziya, “Bu samimiyetsizliktir, bu insanların gözünün içine bakarak yalan söylemektir” dedi.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

 











Başa dön tuşu