KıbrısManşet

CTP-PEMER, ilk eğitimini “Yerel Yönetimlerde CTP Farkı” adlı dersle düzenliyor

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Parti İçi Eğitim Merkezi (PEMER), ilk eğitimini ‘Yerel Yönetimlerde CTP Farkı‘ konulu interaktif eğitimle gerçekleştirecek. Eğitimde CTP’li belediye başkanlarının sunumları, yerel yönetimlere kattıkları dönüşümler ve vizyonlar yer alacak

CTP-PEMER, ilk eğitimini “Yerel Yönetimlerde CTP Farkı” adlı dersle düzenliyor

Yerelden genele Kıbrıs Türk halkını ileriye taşıyacak ve dünya ülkeleriyle bütünleştirecek, bugün ve gelecekteki CTP kadrolarını oluşturan tüm bireylerin, donanımlı, yetkin ve etkin olması gerekliliğinden hareketle; CTP-PEMER (Parti İçi Eğitim Merkezi), yeni dönemdeki ilk dersini “Yerel Yönetimlerde CTP Farkı” adıyla gerçekleştiriyor.

CTP’nin yerel yönetimlerde ortaya koyduğu anlayış, gerçekleştirdiği dönüşüm ve vizyon paylaşılacak

İnteraktif bir eğitim formatında organize edilen etkinlikte CTP’nin yerel yönetimlerde ortaya koyduğu anlayış, gerçekleştirdiği dönüşüm ve vizyon katılımcılarla paylaşılacak.

Etkinlikte CTP’nin ilk Belediye Başkanı Mehmet Kim, CTP Yerel Yönetimler Sekreteri Muhittin Tolga Özsağlam, Geçitkale Belediye Başkanı Hasan Öztaş, Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli ve Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli’nin sunumları yer alacak.

Tüm CTP üye ve sempatizanlarının katılımına açık bir etkinlik

Etkinlikte yer alacak sunum ve bilgi paylaşımlarının tamamında katılımcıların mümkün olan en üst düzeyde aktif olabilecekleri, interaktif yöntemler kullanılacaktır. Tüm CTP üye ve sempatizanlarına açık olan eğitim, 11 Kasım 2022 Cuma günü saat 18.00’de Gönyeli Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecektir.











Başa dön tuşu