KıbrısManşet

Cesurer: Kapalı kapılar ardında yapmaya çalıştıklarınızı biliyoruz, en ağır cevabı vereceğiz

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (El-sen) Başkanı Çağlayan Cesurer, hükümetin kapalı kapılar ardında neler planladıklarını bildiklerini ve bundan vazgeçilmezse çok sert cevap vereceklerini kaydetti

Cesurer: Kapalı kapılar ardında yapmaya çalıştıklarınızı biliyoruz, en ağır cevabı vereceğiz

Yazılı açıklama yapan Cesurer, “En ağır cevabı alacağınızdan şüpheniz olmasın, kapalı kapılar ardında yaptığınız her şeyden haberimiz var” diyerek hükümete bazı sorular yöneltti;

1- Kıb-tek Müdür Vekili Dalman Aydın ve Kıb-tek Yönetim Kurulu Üyesi Ali Horoz kapalı kapılar ardında AKSA ile neyin pazarlığını yaptınız?

2- Petko ile slaç antlaşması neden uzatıldı?

3- Concorde otelin 3.4 MW kurulu güneş enerji alt yapısı bulunmakta ve yasaların açık olmasına rağmen 4 MW’a çıkartılarak tüm alt yapı maliyeti neden kuruma ödetmek istiyorsunuz?

4- Kurumda sözleşmeli olarak çalışan 2 eski ve 3 yeni avukat olmasına rağmen neden başka hukuk bürosundan ücret ödenerek hizmet alınmakta?

5- Soruşturması Yönetim Kurulu üyesi (Gürdal Çuvalcıoğlu) tarafından yapılan ve kurumu zarara uğrattığı raporlanan Müdür Muavini (M.Ö) neden disiplin kuruluna sevk edilmiyor?

“Kapalı kapılar ardında yapmaya çalıştıklarınızı biliyoruz”

Cesurer sonrasında şunları kaydetti;

“Biz yukarıda sorduğumuz tüm soruların cevaplarının ne olduğunu biliyoruz. Kıb-tek’te her istediğinizi yapacağınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Kıb-tek sizin çiftliğiniz değildir, istediğiniz gibi davranamazsınız, kapalı kapılar ardında yapmaya çalıştıklarınızı biliyoruz ve en ağır şekilde cevap vermekten kaçınmayacağız. Bir an önce tüm bu yapmaya çalıştıklarınızdan vazgeçilmemesi durumunda El- sen toplum adına en sert şekilde cevabını verecektir”











Başa dön tuşu