KıbrısManşet

Karapaşaoğlu: İnsan gibi yaşama hakkımızı AKP’ye ve iş birlikçilerine teslim etmeyeceğiz

Yerel seçimlerde Lefkoşa Türk Belediyesi‘nin (LTB) Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) adayı Mehmet Harmancı‘yı destekleyeceklerini açıklayan Yeni Kıbrıs Partisi‘nin (YKP) Örgütlenme Sekreteri Halil Karapaşaoğlu, Lefkoşa’ya da müdahale olması durumunda seçim sonuçlarını kabul etmeyeceklerini ve LTB’yi sonuna kadar savunacaklarını söyledi

Karapaşaoğlu: İnsan gibi yaşama hakkımızı AKP’ye ve iş birlikçilerine teslim etmeyeceğiz

Sosyal meyda hesabından açıklama yapan Karapaşaoğlu, Mağusa Belediyesi bağımsız adayları İsmail Arter ve Cem Dana‘nın, gelen talimatla Ulusal Birlik Partisi (UBP) adayı lehine seçimden el çektirildiğine işaret ederek, Lefkoşa seçimlerine müdahale olması durumunda YKP olarak net tavırlarını ortaya koyacaklarını belirtti.

Bugün Kıbrıs - Kıbrıstan haberler | Sondakika gelişmeler | Video Haberler
YKP Örgütlenme Sekreteri Halil Karapaşaoğlu

Karapaşaoğlu, “Yasam hakkımızı, insan gibi yasama hakkımızı AKP’ye ve onun iş birlikçilerine teslim etmeyeceğiz. Seçim sonuçlarını kabul etmeyeceğiz. Direnişse direniş. Lefkoşa Belediyesi’ni sonuna kadar savunacağız, yeter artık” dedi.

YKP Genel Sekreteri Murat Kanatlı, Lefkoşa Belediyesi seçimlerinde TDP adayı Mehmet Harmancı’yı destekleyeceklerini duyurmuştu.

Kanatlı Harmancı’nın listesinden Meclis Üyesi adayı.

Cem Dana ve Arter el çektirildi

ozgur_gazete_kibris_ismail_arter_cem_dana_adayliktan_cektirildi_ankara

Arter henüz dün yaptığı basın toplantısıyla adaylığını açıklamak, çekilmesinin de söz konusu olmadığını söylemişti. Arter bugün bir diğer bağımsız aday Cem Dana ile birlikte UBP lehine adaylıktan el çektirildi.











Başa dön tuşu