KıbrısSürmanşet

CTP adayları resmi adaylık başvurularını yaptı

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Belediye Başkan adayları, Sıla Usar İncirli, Ahmet Benli ve Ali Karavezirler, bugün Lefkoşa İlçe Seçim Kurulu‘na resmi adaylık başvurularını yaptı

Benli: Bizler CTP’li yöneticiler olarak, halkımız da görmüştür ki bir markayız

Başvurular sonrası ilk açıklamayı Gönyeli Belediye Başkanı ve Başkan adayı Ahmet Benli yaptı.

Ülke yerel demokrasisinin yeni bir deneyiminin eşiğinde olunduğunu belirten Benli, “Bizler CTP’li yöneticiler olarak, halkımız da görmüştür ki bir markayız, partimiz de Kıbrıs Türk demokrasisinin en güçlü motorudur. Umarım bu seçimler yerel demokrasinin gelişmesine, Kıbrıs Türk toplumunun yaşam kalitesinin artmasına, daha çağdaş şehirlere ulaşmasına bir dönem olur” dedi.

İncirli: Lefkoşa’nın yıldızının parlamasının tam zamanı

Benli’den sonra söz alan Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) adayı Sıla Usar İncirli de 25 Aralık’ta kurulacak olan sandıkların sonucunun tüm ülkeyi daha sonraki günlerde de etkileyecek kadar önemli olduğunu belirtti.

İncirli, “Kıbrıs Türk halkı olarak irademize, Lefkoşa’mıza, ülkemize sahip çıkmamız gerekiyor. Ekibimizle, yerelde Lefkoşa’yı yönetecek insanlar olarak başvurumuzu yaptık. Bu şehri yeniden aydınlık, yeniden çağdaş, herkesin mutlu olacağı, yeniden başşehir diye gurur duyacağı Lefkoşa’yı yaratmak için kollarımızı sıvadık. Lefkoşa’nın daha güzel günlere gideceği an bugünden başlıyor. Tam zamanı şimdi diyoruz, Lefkoşa’nın yıldızının parlamasının tam zamanı”

Karavezirler: Yarım kalmış işlerimizi bitirmek için halkın takdiriyle yola devam edeceğiz

Değirmenlik Belediye Başkanı ve Başkan adayı Ali Karavezirler ise yaptığı konuşmasında, “Sıla Hanım ve Ahmet Abim yol haritamızdırlar. Bize ışık tuttular. Değirmenlik Belediyesi’nde 4 yıllık görev süremizi bitirdik. Şimdi de Değirmenlik-Akıncılar Belediyesi için başvurumuzu yaptık. Yarım kalmış işlerimizi bitirmek için halkın takdiriyle yola devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.











Başa dön tuşu