KıbrısManşet

Denktaş: İncirli, Gardiyanoğlu ve Sadıkoğlu… Hepsi sevdiğim insanlar

Demokrat Parti (DP) eski Genel Başkanı Serdar Denktaş, yerel seçimlerde Lefkoşa Türk Belediyesi‘ni (LTB) iki dönemdir cefasını çekerek bataktan çıkaran (Toplumcu Demokrasi Partisi) TDP adayı Mehmet Harmancı‘nın, bir dönem daha kalarak bu cefanın karşılığını alması gerektiğini düşündüğünü söyledi

Denktaş: İncirli, Gardiyanoğlu ve Sadıkoğlu… Hepsi sevdiğim insanlar

Sosyal medya hesabından “Lefkoşa seçimleri” başlıklı bir açıklama yapan Denktaş, LTB seçimlerinde sevdiği dört aday olduğunu, Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) adayı Dr. Sıla Usar İncirli‘nin, birlikte görev yaptığı bir milletvekili olduğunu, Ulusal Birlik Partisi (UBP) adayı Sadık Gardiyanoğlu‘nun da fikir birliktelikleri olan bir kardeşi olduğunu söyledi.

LTB bağımsız Başkan adayı Okyay Sadıkoğlu‘nun ise canı ciğeri, babasının baba yarısı olduğunu belirten Denktaş, “Hepsine sevgim saygım sonsuz. Ama değil mi ki Belediye seçimleri ne parti sempatizanlığı ne de yakın aile bağı meselesi” dedi.

“Yeni maceraya gerek yok. Bir dönem daha Harmancı diyorum”

İki dönem önce batmış bir belediyeyi, Meclis üyeleriyle birlikte bataktan çıkarma becerisini gösteren bir Başkanın yine aday olduğunu söyleyerek Harmancı’ya işaret eden Denktaş, Harmancı ile siyasi bir bağlantısı olmadığını da belirtti.

Denktaş, “Baflı kanım bir tarafa, doğduğum büyüdüğüm Lefkoşa’da Harmancı bir dönem daha iki dönem çektiği cefanın karşılığını almalı diye düşünüyorum. Bataktan aldı düzlüğe çıkardı. Yeni maceraya gerek yok. Bir dönem daha Harmancı diyorum” dedi.











Başa dön tuşu