KıbrısSürmanşet

Uluçay: Üniversite ile şehrin yakın iş birliği içinde olmasını istiyoruz

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Mağusa Belediyesi Başkan adayı Dr. Süleyman Uluçay, üniversite ile şehrin; gerek akademik birikim, gerek ekonomik anlamdaki potansiyel ve gerekse de sosyal-kültürel açıdan yakın iş birliği içinde olmasını istediklerini söyledi. Uluçay ve Meclis Üyesi adayları, Doğu Akdeniz Üniversitesi Akademik Personel Sendikası’nı (DAÜ-SEN) ziyaret etti

Uluçay: DAÜ-SEN’in düşüncelerine ve bilgi birikimine her zaman ihtiyacımız olacak

Uluçay, üniversite ile şehrin; gerek akademik birikim, gerek ekonomik anlamdaki potansiyel ve gerekse de sosyal-kültürel açıdan yakın işbirliği içerisinde olmasını istediklerini söyledi. Dr. Süleyman Uluçay, DAÜ-SEN’in düşüncelerine ve bilgi birikimine her zaman ihtiyaçları olacağını dile getirdi.

ozgur_gazete_kibris_suleyman_ulucay_dausen

Hoşkara: Temennimiz Uluçay’ın seçimden zaferle ayrılması

Ziyarette konuşan, DAÜ-SEN Başkanı Ercan Hoşkara ise, sendikalarının uzun yıllardır gerek CTP, gerekse de diğer sol partilerle dayanışma içinde olduğunu anımsattı. CTP ve DAÜ-SEN’in geçmişte birçok alanda ortak mücadele verdiğini hatırlatan Hoşkara, Uluçay’ın seçimden zaferle ayrılması ve CTP’nin belediye meclisinde de güçlü bir şekilde yer almasını dilediklerini kaydetti.











Başa dön tuşu