KıbrısManşet

Atlı: Özgür Gazete üzerine düşeni yaparak ifşa ediyor, ya siz?

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Avukat Mine Atlı, gazetemizin son iki haftadır gündeme getirdiği cemaat yapılanması ve irticayı faaliyetlerle ilgili topluma “Örgütlenin” çağrısı yaptı

Atlı: Kıbrıslıtürkler örgütlenin, bu tehlikenin farkına varın

Sosyal medya hesabından açıklama yapan bir yandan Eğitim Bakanlığı‘nın Toplumsal Cinsiyet Eşitliği eğitimlerine izin vermediğini, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Dairesi‘ni (TOCED) teşkilatlandırmadığını, kadın örgütlerinin sistematik saldırılara uğradığını, diğer yandan da camilerde eril, yobaz, eşitlik ve insan haklarından yoksun vaazlar verildiğini söyleyerek, bu dengenin adil bir denge olmadığını belirtti.

Atlı, “Bununla nasıl başa çıkacağız? Bu ülkede ‘Kadına Karşı Her Türlü Ayrımcılığın Önlenmesi Sözleşmesi Onay Yasası‘ yürürlüktedir. Gereksinimleri yerine getirilmiyor. Kıbrıslı Türkler örgütlenin. Bu tehlikenin farkına varın” dedi.

“Özgür Gazete üzerine düşeni yaparak ifşa ediyor, ya siz?”

Özgür Gazete’nin üzerine düşeni yaparak bu gerici faaliyetleri ifşa ettiğini, kadın örgütlerinin müfredat hazırlayıp yıllarca Eğitim Bakanlığı’nda mesai harcadığını kaydeden Atlı, siyasi partilerin mekan, ekip, örgüt, imkan tanıdığını belirtti.

“Ya siz?” diye soran Atlı, “Bu yönetim gitmezse bizler yaratılan tahribatla başa çıkamayacağız. Yapmayın. Bugün bir örgüte üye olmak için adım atın” ifadelerini kullandı.

Ünsal: Bir kadın kocasının yatak davetine icabet etmek zorundadır!











Başa dön tuşu