KıbrısManşet

SON DAKİKA!: Reessur cinayeti zanlısı güneyde yakalandı

16 yaşındaki Zehie Helin Reessur cinayetinin zanlısı olarak aranan 21 yaşındaki Sefer Buğra Altundağ Kıbrıs’ın güneyinde  yakalandı, kuzeye iadesi bekleniyor

Zanlı güneyde polisi tarafından yakalandı

Gazetemizin polis kaynaklarından aldığı bilgiye göre; cinayeti işlediktesn sonra Derinya‘dan güneye kaçtığı düşünülen zanlı Altundağ güney polisi tarafından yakalandı.

Altundağ’ın KKTC polisine teslim edilmesi bekleniyor.

Neler olmuştu?

Mağusa’da yaşayan 16 yaşındaki Reessur’un cansız bedeni bu sabah saatlerinde bulunmuş ve polisin verdiği bilgiye göre; olay yerinde ilk muayenesini yapan Adli Tıp Uzmanı, Reessur’un başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü ihtimali üzerinde yoğunlaşmıştı.

Gazetemizin polis kaynaklarından elde ettiği bilgiye göre; Reessur’u öldürdüğü ve olay yerinden siyah bir jeep araçla kaçtığı düşünülen zanlının, güneye geçtiği ihtimali güçlenmişti.

Reessur’un başka bir yerde öldürülerek cansız bedeninin taşındığından şüphelenilen araç ise Derinya’daki geçiş noktasına yakın bir yerde asker tarafından bulunmuş, araçta kan izleri ve yakılmak istendiğine dair şüphe uyandıracak yanık izleri de tespit edilmişti.











Başa dön tuşu