KıbrısManşet

Üstel KTMMOB Başkanı ve vizesi olan dört Oda Başkanı’yla toplantı talep etti

Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği‘ne (KTMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Başkanı Gürkan Yağcıoğlu, KTMMOB olarak yarın Meclis önünde yapacakları eylem öncesi atama Başbakan Ünal Üstel’in bugün saat 11.00’da, Birlik Başkanı ve vizesi olan dört Oda Başkanı’ndan görüşme talep ettiğini açıkladı

Yağcıoğlu: Üstel görüşme talep etti, bugün saat 11.00’da toplantı yapacağız

Özgür Web TV’de yayınlanan Özgür Yorum programında Damla Dabis‘in sorularını yanıtlayan Yağcıoğlu, devlet projelerinde ya da TC-KKTC arasında yapılan protokollerdeki projelerde vize zorunluluğunu kaldırıp meslek odalarını by-pass edecek olan ve UBP‘li Özdemir Berova, DP‘li Serhat Akpınar ve YDP‘li Talip Atalay tarafından hazırlanan KTMMOB Yasası Değişiklik Önerisi’yle ilgili eylem kararı aldıktan sonra atama Başbakan Ünal Üstel’den görüşme talebi aldıklarını açıkladı.

Yağcıoğlu, “Dün gece saat 00.00’da KTMMOB Başkanı Tunç Adanır bizi bilgilendirdi. Sayın Üstel’den bugün saat 11.00 için bir görüşme talebi geldi. Birlik Başkanı Adanır ve vizesi olan dört Oda (Mimarlar Odası, İnşaat Mühendisleri Odası, Makine Mühendisleri Odası, Elektrik Mühendisleri Odası) Başkanı olarak görüşmeye gideceğiz. Görüşme sonra kamuoyuna bilgi vereceğiz” dedi.











Başa dön tuşu