KıbrısManşet

Mavroyannis: Federal çözüm inancımız bizi bir yumruk olarak birleştiriyor

Kıbrıs Cumhuriyeti Başkan adayı olan ve ikinci tura kalan AKEL destekli bağımsız aday Andreas Mavroyannis, federal çözüm inancının Kıbrıs halkını bir yumruk gibi birleştirdiğine dikkat çekerek seçim sonuçları için herkese teşekkür etti

Mavroyannis: Ülkemize olan sevgimiz, bizi ayıran çizgileri kaldırıp bizi birleştiriyor

Seçimin ilk turunun sonuçlarının açıklanmasından sonra basına konuşan Mavroyannis, bugün halkın konuştuğunu ve verdikleri kararın da kesin olduğunu, bu kararın ise kendisi ve adaylığı için çalışanlar açısından onur verici olduğunu kaydetti.

Mavroyannis, “İlk önce, binlerce vatandaşımıza gösterdikleri destek, güven ve ülkemizi yükseltmek amacıyla aynı yolda ahlaklı ve onurlu şekilde devam etmemize yönelik açık talimatları için teşekkür ederim. Aynı zamanda iş arkadaşlarıma, gönüllülere, AKEL’e, örgütlere ve bana destek veren yüzlerce ünlü şahsa da teşekkür etmek istiyorum. Ülkeye olan sevgimiz, bizi ayıran çizgileri kaldırıp bizi birleştiriyor” dedi.

Mavroyannis: Federal çözüm inancımız bizi bir yumruk olarak birleştiriyor

Mavroyannis şöyle devam etti;

“Kıbrıs sorununun federasyon temelinde çözüm bulunmasına olan inancımız bizi bir yumruk olarak birleştiriyor. Sağlıklı ve sağlam bir ekonomi hedefine bağlılığımız ve vatandaşlar için kaygımız tüm ayrılıklarımızı aşıyor.

Bunun için, gözlerinize bakarak bu kavgayı bugün için ve ülke ile halk için daha umutlu gelecek olan yarın için beraber vermemiz konusunda çağrıda bulunuyorum”











Başa dön tuşu