KıbrısManşet

VİDEO HABER: Polis Alihan Pehlivan’a, “yalan beyan” vermekten dava okudu!

Polis Basın Subaylığı, geçen haftadan bu yana gündemi meşgul eden ve hükümetteki siyasiler tarafından “gazeteci saldırısı” olarak lanse edilen kavgayla ilgili bilgi verdi. 45 yaşındaki Alihan Pehlivan‘ın 60 yaşındaki C.G’ye küfür ettiğini ve iki kişinin birbirini darp ettiğini, iki kişiye de yasal işlem başlatıldığını, ayrıca Pehlivan’a polise yalan ifade vermekten bir dava daha okunduğunu açıkladı

PGM: İki kişi kavga ederek birbirlerini darp etti ve iki şahsa da yasal işlem başlatıldı

Polisten verilen bilgiye göre; geçtiğimiz günlerde Ercan Havalimanı‘nda, yolcu çıkış kapısı önünde meydana gelen kavga ve darp olayı, olay öncesi Lefkoşa-Ercan Anayolu üzerinde aralarında trafik konusunda yaşanan tartışma çıkan Alihan Pehlivan ve C.G arasında yaşandı.

C.G ile kendisine küfür eden Pehlivan çıkan kavgada birbirlerinin vücutlarına gelişigüzel vurup karşılıklı birbirlerini darp ettikleri sırada, Pehlivan’ın burnuna aldığı darbe sonucu burun kemiğinin kırıldığı bilgisini veren polis, bahse konu iki şahıs arasında da yasal işlem başlatıldığını belirtti.

Pehlivan’a “yalan beyan”dan ikinci dava okundu

Polis ayrıca bugün yaptığı açıklamada, Pehlivan’a yalan ifade vermekten bir dava daha okunduğunu belirterek, Pehlivan’ın “Cep telefonu ile konuşuyordu” dediği C.G’nin araç içi kamera görüntülerinde cep telefonu ile konuşmadığının saptandığını kaydetti.

Görüntüler her şeyi anlatıyor!

Gazetemizin ulaştığı kavga öncesi görüntülerde de Pehlivan tarafından; cep telefonu kullandığı ve hatalı sürüş yaptığı iddia edilen şoför C.G’nin telefon kullanmadığı ve makul hızla sol şeritten ilerlediği net şekilde görünüyor.

Buna rağmen arkadan beyaz jeep araçla gelen Pehlivan’ın önce seyir halindeyken C.G’yi sözlü taciz ettiği sonra da kenara çekmesini istediği görüşüyor.

Görüntülerde; şoförü sadece uyardığını ve saldırıya uğradığını iddia eden Pehlivan’ın C.G’nin önünü aracıyla keserek, “Cep telefonu kullanıyorsun, seni şikayet edeceğim” diyerek aracın fotoğrafını çekmeye çalıştığı, C.G’nin ise “Hadi işine kardeşim” diyerek aracına döndüğü, Pehlivan’ın araç yanına giderek sözlü tacizine devam ettiği görülüyor.

Bu tartışmanın ardından Ercan Havalimanı’na giden iki sürücünün, orada meydana gelen ve birbirlerini darp ettikleri kavganın nasıl başladığı ise henüz bilinmiyor.

İlgili video:











Başa dön tuşu