KıbrısManşet

Trafik iki güzel kadını hayattan koparttı!

Ülkede bugün yaşanan iki trafik çarpışması, bisiklet sürücüsü 46 yaşındaki Ödül Demircioğlu ile 61 yaşındaki İffet Bilal’i hayattan korpardı, Demircioğlu en son “Melekler Takımı” için yapılan anma bisiklet turunda pedal çevirmişti

Trafik iki güzel kadını hayattan koparttı!

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre ilk ölümlü çarpışma, Girne-Tatlısu ana yolunda saat 01.00’da meydana geldi.

Çarpışma, 19 yaşındaki Mustafa Soytürk‘ün Tatlısu istikametine doğru dikkatsizce seyrettiği sırada viraja girdiği esnada direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ve o sırada karşıdan gelen 61 yaşındaki İffet Bilal yönetimindeki aracın önünü tıkaması sonucu yaşandı.

İffet Bilal

Ağır yaralanan  Bilal, kaldırıldığı Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’nde yapılan müdahalenin ardından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Araç sürücüsü Mustafa Soytürk ve aynı araçta yolcu olarak bulunan 19 yaşındaki Doğukan Aydın ise hafif yaralı olarak kaldırıldıkları Girne Dr. Akçiçek Hastanesinde yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildiler.

Sürücü Mustafa Soytürk tutuklandı, polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

Bisiklet sürücüsü 46 yaşındaki Ödül Demircioğlu bisikletiyle otobüse çarptı

Kara günün ikinci ölümlü çarpışması da Güzelyurt-Bostancı yolunda yaşandı.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre çarpışma, trafik ışıklarında Güzelyurt istikametine doğru seyreden bisiklet sürücüsü 46 yaşındaki Ödül Demircioğlu’nun, o esnada Güzelyurt Bostancı istikametine doğru seyreden 59 yaşındaki Hüseyin Rüstemoğlu yönetimindeki otobüsün sağ ön kapısına bisikletinin ön kısmı ile çarpmasıyla meydana geldi.

Ağır yaralanan Demircioğlu, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Demircioğlu en son Türkiye‘de yaşanan depremlerde Adıyaman Isias Otel’de cinayete kurban giden “Melekler Takımı” için yapılan anma bisiklet turuna katılmıştı.

Ödül Değirmencioğlu










Başa dön tuşu