KıbrısSürmanşetYaşam

Mülteci Hakları Derneği Babalar Günü kartları hazır

Mülteci Hakları Derneği, yaklaşan Babalar Günü için hazıradıkları kartları tanıttı, “Kendi babanızı mutlu ederken, Kıbrıs’ın kuzeyinde yaşamını sürdüren mülteci bir babaya da hediye alınmasına katkı koyabilirsiniz” çağrısında bulundu

Mülteci Hakları Derneği Babalar Günü kartları hazır

2009 yılından bu yana Kıbrıs’ın kuzeyinde, mültecilere yasal ve sosyal katkıda bulunma çalışmaları yürüten dernek, mültecilere istihdam, barınma, sağlık, eğitim ve temel ihtiyaçlara erişim haklarının sağlanması ve sığındıkları ülkemize uyum koşullarının yerine getirilmesi konularında çalışmalarını sürdürüyor.

Dernekten yapılan açıklamada, “Bizi biz yapan en değerlilerimiz, babalarımız için bu yıl Babalar Günü hediyesi Mülteci Hakları Derneği’nden olsun. Birbirinden güzel Babalar Günü kartlarımızdan alarak babanızı mutlu edebilirsiniz! Babanızı bu düşünceli davranışınızla mutlu ederken de Kıbrıs’ın kuzeyinde yaşamını sürdüren mülteci bir babaya da hediye alınmasına katkı koyabilirsiniz! Unutmayın birlikte her zaman daha güçlüyüz” ifadeleri kullanıldı.

Not: Kart satışlarından elde edilen gelirle mülteci babalarımıza babalar günü hediyesi alımına kullanılacaktır

Kart Satın Almak İçin: https://fonzip.com/mhd/e-kartlar?category_id=388

English Content

Refugee Rights Association has been carrying out legal and social contributions to refugeesin the northern part of Cyprus since 2009. It works on providing employment, accommodation, health, education, access to basic needs and fulfilling the conditions of integration for refugees living in the northern part of Cyprus.

May this year’s Father’s Day gift from the Refugee Rights Association for our fathers, the most precious ones who make us who we are. You can make your father happy by buying one of our beautiful Father’s Day cards! While making your father happy with your thoughtful behavior, you can also contribute to buying a gift for a refugee father living in the north of Cyprus!

– Remember that we are always stronger together.

Not: The proceeds from the card sales will be used to purchase Father’s Day gifts for our refugee fathers!

To buy card: https://fonzip.com/mhd/e-kartlar?category_id=388











Başa dön tuşu