EkonomiKıbrısManşet

Atlı: Çözüm dışında hiç bir adım Kıbrıslıtürkleri bu uçurumdan kurtaramaz, gençlere çözümün önemini anlatmalıyız

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Mine Atlı, geçlerin yaşadığı ekonomik sıkıntılara bir örnek vererek, iki sonraki Cumhurbaşkanlığı seçimleri için şimdiden çalışmalara başlayarak, özellikle gençlere federasyonun önemini anlatmaları gerektiğini belirtti

Atlı: Çözüm dışında hiç bir adım Kıbrıslıtürkleri bu uçurumdan kurtaramaz

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Atlı, sabah yeni ev kurmuş bir gençten aldığı “Perdemin rengiyle dolap kulplarım uyumlu olsun diye özenerek döşediğim evimi kiraya verip, ailemin evine dönmek zorunda kalıyorum” şeklindeki mesajı paylaştı ve “Çözümsüzlük politikaları hepimize çok şeye mal oldu ama bu genç jenerasyonun kurduğu hayatını resmen elinden çaldı” dedi.

“Çözüm dışında hiç bir adım Kıbrıslıtürkleri bu uçurumdan kurtaramaz” diyen Atlı, iki yıl sonra Cumhurbaşkanlığı seçimleri olduğunu ve şimdiden federasyonun önemini anlatan politikalar geliştirmeleri gerektiğini belirtti.

“Gençlere çözümün önemini anlatmalıyız, örgütlenmeliyiz”

Atlı şöyle devam etti;

“Şikayet edip kaderimize lanet etmek yerine bununla ilgili bir şey yapmayı deneyebiliriz. Bunu yaparak hiç bir şey de kaybetmeyiz. Gençlere çözümün önemini anlatmalıyız. Örgütlenmeliyiz, daha iyisinin mümkün olduğuna inanmalı ve inandırmalıyız. Aksi takdirde daha çok şey götürecekler bizden”











Başa dön tuşu