KıbrısSürmanşet

Korkmazhan: Farklı siyaset ve muhalefeti Meclis’e taşıyacağız

Bağımsız Milletvekili adayı Abdullah Korkmazhan, katıldığı bir televizyon programında, halkın hamasete dayalı ve çözüm üretmeyen siyaset anlayışından usandığına dikkat çekti

Korkmazhan: Farklı siyaset ve muhalefeti Meclis’e taşıyacağız

“Halk ne hükümete ne de muhalefete güven duyuyor. Hükümet ve muhalefet halkı, ülkeyi değil, kendi partilerini, kendi siyasi çıkarlarını düşünüyor. Halkımız bunun fakındadır” diyen Korkmazhan, bağımsız milletvekili adayı olarak, halk için siyaset ve muhalefet anlayışı ile yola çıktıklarına dikkat çekti.

Korkmazhan, “Hükümet ve muhalefet partilerinden herhangi birinin artı bir vekil daha kazanmaları halk adına hiçbir fark ve değişim yaratmayacaktır. Aksine hükümetin ülke de yarattığı yıkım ve muhalefetin basiretsizliği artı bir vekille ödüllendirilmiş olacak” dedi.

“25 Haziran bizim için bir son değil, yeni bir başlangıç olacak”

Kıbrıslıtürklerin ne hükümeti ne de muhalefeti ödüllendirmeyeceğini, aksine bağımsız, farklı bir siyaset ve muhalefet anlayışını 25 Haziran’da meclise taşıyacağını ve önemli bir politik mesaj vereceğini vurgulayan Korkmazhan, “25 Haziran bizim için bir son değil, yeni bir başlangıç olacak. Halk için farklı siyaset ve yeni muhalefet anlayışını daha güçlü bir zeminde inşa edecek, büyüteceğiz” dedi.











Başa dön tuşu