KıbrısSürmanşet

Korkmazhan: Halk, ekonomik kriz karşısında “moralinizi bozmayın” diyenleri cezalandırılacak

Bağımsız Milletvekili adayı Abdullah Korkmazhan, 11. Lapta Turizm Festivali’ne katılarak, yurttaşlar ile buluştu

Korkmazhan: Yurttaşlar alım gücünün erimesinden dolayı mutsuz

Festivalde yurttaşlar ile sohbet etme fırsatı bulan Korkmazhan, yurttaşların ekonomik kriz, alım gücünün yok olması ve yoksullaşma sorunlarından şikâyet ettiğini kaydetti.

Ekonomik krizin festivalde de kendini hissettirdiğini gözlemlediğini kaydeden Korkmazhan, “Ürünlerini satmak için festivale katılan üreticiler de festivale katılan yurttaşlar da alım gücünün erimesinden dolayı mutsuz olduklarını dile getirdiler” dedi.

Atanmış UBP-YDP-DP hükümetinin, yaşanan ekonomik kriz ve alım gücünün yok olması karşısında, yurttaşlara “moralinizi bozmayın” demekten başka sunduğu politikası olmadığını, hükümet edenlerin halkın yaşadığı yoksullaşmayı önemsemediğini kaydeden Korkmazhan, “Atanmışların bütün gailesi, partileri ve oluşturdukları siyasi statükoyu korumaktır. Halk ve ülke umurlarında değildir” dedi.

Halkı koruyucu ekonomik önlemleri hayata geçirmek yerine, halk ile dalga geçen bu anlayışın 25 Haziran’da halk tarafından cezalandırılacağından şüphe duymadıklarını kaydeden Korkmazhan, “Halk ekonomik sorunlarına çözüm bekliyor. Ne hükümete ne de muhalefete güven duyuyor. Halkımızın çözüm odaklı yeni siyaset ve muhalefet yaklaşımımızı destekleyerek, kendisini hiçe sayanlara karşı önemli bir politik mesaj verecektir” dedi.











Başa dön tuşu