KıbrısManşet

CTP adayı Özuslu, oyunu Hamitköy’de kullandı

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekili adayı Sami Özuslu, seçim sürecinde yaşanan ve kamuoyuna yansıtmadıkları bazı gelişmeler olduğunu, devlet imkanlarını kullanmak isteyen bazı siyasi partiler tespit ettiklerini söyleyerek, kamuoyunun buna en güzel cevabı sandıkta vereceğini kaydetti

Özuslu: Seçim sonucunun en güzel mesaj olacağını düşünüyorum

Hamitköy Spor Kulübü Lokali’nde kurulan 117 nolu sandıkta, eşi ve kızıyla birlikte gelerek oyunu kullanan Özuslu, sonrasında basına kısa bir açıklama yaparak, seçim kampanyasının başından itibaren herkesi kucaklayan, kimseye çamur ve iftira atmayan, kimseyle didişmeden bir kampanya geçirmeyi dilediğini hatırlatarak, bunun büyük oranda da gerçekleştiğini söyledi.

Seçim sonrası kamuoyuna yansıtmadıkları bazı yaşananlarla ilgili de değerlendirmelerini yapacaklarını kaydeden Özuslu, bazı partilerin propaganda döneminde devlet imkanlarını kullanmaya yönelik çabaları olduğunu söyledi.

Özuslu, “Tüm bunlara rağmen kamuoyu bugün demokratik hakkını kullanacak ve gereken mesajı verecek. Ben seçim sonucunun en güzel mesaj olacağını düşünüyorum” dedi.











Başa dön tuşu