Kıbrıs

Memleket texas gibi

Ülkemizdeki suç oranları her geçen gün artarken, Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre,  2 hırsızlık, 1 kasti hasar ve 1 mülke tecavüz olayı daha yaşandı

Çaldılar, 10 bin 754 TL’ye sattılar

Kumyalı’da boş arazi içerisinde bulunan Mehmet Güngör’e ait 30 kg ağırlığındaki bir torba harnup, bugün B.A.(E-25) ve Y.C. (E-32) tarafından çalındığı bir sırada suçüstü tespit edildi. tutuklanmışlardır.

Polisin yaptığı sorgulamalarda, aynı şahısların, 4-9 Eylül tarihleri arasında, aynı yerden çalmış oldukları yaklaşık 2 bin 830 kg harnubu da, başka bir şahsa 10 bin 754 TL karşılığında satarak sahtekarlıkla para temin ettikleri tespit edildi. 

Aracın damındaki aparatı çaldı

Gazimağusa’da 53 yaşındaki  İ.T.nin Gazimağusa Limanı içerisinde bir şahsa ait parça amaçlı olarak kullanılan aracın damında monteli, yük taşıma aparatını çaldı. Bahse konu şahıs tutuklandı. 

Başkasının evinin kilidini değiştirdi
                  
Girne’de 61 yaşındaki M.U.’ nun, Şubat-Ağustos 2020 tarihleri içinde, Lorraıne Susan O’BRAIN’a ait ikametgahın ana giriş kapısının kilidini değiştirerek hasara uğrattığı ve izinsiz olarak ikametgah içerisine giriş yaptığı tespit edildi. Bahse konu şahıs tutuklandı. 











Başa dön tuşu