KıbrısSürmanşet

LTB Başkanı Harmancı, Kuzey Kıbrıs Turkcell heyetini kabul etti

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Murat Küçüközdemir ile beraberindeki heyeti kabul ederek görüştü

LTB Başkanı Harmancı, Kuzey Kıbrıs Turkcell heyetini kabul etti

Başkan Harmancı kabulde, iki kurumun uzun süreden beridir başkent Lefkoşa ve toplumsal fayda temelinde çalışmalar yaptığı belirtti. İletişim ve bilgi çağının en önemli sektörlerinden birinde hizmet veren Kuzey Kıbrıs Turkcell’e yerel ve uluslararası düzeyde iletişim alanında büyük sorumluluklar düştüğünü belirten Harmancı, bu sorumluluk bilinci ile kurumun yaptığı çalışmaları yakınen takip ettiklerini söyledi.

Harmancı: LTB Online Mobil uygulaması, kolay erişim adımlarından biridir

Harmancı sözlerine şöyle devam etti:

“Lefkoşa Türk Belediyesi olarak, nitelikli kentsel gelişim ve dönüşümün bir unsuru olarak yurttaşların bilgiye eşit ve kolay erişimini garanti altına alan, yönetim süreçlerinde şeffaflık ve katılımcılığı sağlayacak adımlar atmaya devam ediyoruz.

Hizmet ve bilgiye kolay erişim sağlayan, başvuru ve taleplerin kolayca yapılabildiği, sorunların anında iletilebildiği, ödemelerin kolayca yapılabildiği LTB Online Mobil uygulaması bu adımlardan birini oluşturuyor.

“Kuzey Kıbrıs Turkcell’in de önemli katkıları ve desteği olmuştur”

İnternet erişim bireylerin ifade ve düşünce özgürlüğü başta olmak üzere birçok temel hak ve özgürlüğünden faydalanılmasını sağlıyor. Selimiye Meydanı ile Bandabuliya’daki kamusal alanlarda başlattığımız ücretsiz internet ağımızı genişletiyoruz.

Dünyaya entegre olan, dijitalleşmeyi yurttaşların yaşamını kolaylaştıracak ve katkı sağlayacak şekilde kullanan bir şehir için bu alanda değerli ve öncü çalışmaları olan Kuzey Kıbrıs Turkcell ile bu kapsamda ortak projeleri değerlendirmekteyiz. Ayrıca, geçmişten bugüne sosyal mahrumiyetle mücadele kapsamında yapmış olduğumuz projelere Kuzey Kıbrıs Turkcell’in de önemli katkıları ve desteği olmuştur”

Küçüközdemir: Adamız için her zaman elimizden gelen katkıyı sağlamaya çalışıyoruz

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Murat Küçüközdemir ise ziyarette gerçekleştirdiği konuşmasında şunlara yer verdi:

“Dünyanın dijital dönüşümüyle birlikte her kurumun ve her sektörün teknolojiyi yakınen takip edip hayatına kattığı bir dönemdeyiz. Konu iletişim ve teknoloji olunca Kuzey Kıbrıs Turkcell olarak adamız için her zaman elimizden gelen katkıyı sağlamaya çalışıyoruz.

Lefkoşa Türk Belediyesi ile de geçmişten bugüne gerek teknoloji ve iletişim gerekse sosyal sorumluluk anlamında birçok projeye imza attık. Bundan mutluluk duyuyoruz. 7 Eylül’de hayatımıza girecek olan 4.5G teknolojisi ile de adamızın güzelliklerinden faydalanırken teknolojinin mümkün kıldığı her şeyi artık daha hızlı internetle kesintisiz yapabileceğiz.

Bu teknolojinin adamıza gelmesi ülkemizin gelişimi açısından büyük önem arz ediyor. 4.5G’yi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne kazandıracak ilk operatör olmak da ayrıca bizlere gurur veriyor. Lefkoşa Türk Belediyesi ile gerçekleştirdiğimiz her proje, yaptığımız tüm iş birlikleri topluma artı fayda sağlamaktadır. Bundan sonra da elimizden gelen desteği sunmaya devam edeceğiz”











Başa dön tuşu