Kıbrıs

Girne’deki güzellik salonunda 1 pozitif Kovid-19 vakası

Girne’de faaliyet gösteren Velena Hair Beauty and Nail Salon isimli güzellik salonunda, çalışan 1 personelde Kovid-19 pozitif vaka saptandı

Güzellik salonunun direktörü Ala Özberkman, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, slon personeline düzenli şekilde PCR testi yaptırdıklarını, son yapılan testlerde  1 personelin pozitif çıktğını kaydederek, salonun bir süreliğine kapandığını duyurdu

Özberkman’ın paylaşımı şu şekilde;

“Değerli Halkımız ve sevgili müşterilerimiz,

Son günlerde kontrolsüz bir şekilde artmış olan bulaş nedeninden dolayı biz de kurum olarak hem siz özel müşterilerimizi, hem de kendi çalışanlarımızın sağlığını güvence altına almak maksadı ile bugüne kadar salonumuzun nasıl önlemler alarak hizmet vermekte olduğunu en iyi sizler biliyorsunuz.

Salgının kontrol dışına çıkmış olduğunu gözettiğimizden ötürü, önceden de düzenli olarak yaptırmış olduğumuz PCR testlerini dün tüm personelimize yine yaptırdık.

Ve maalesef Pozitif vaka bulunmuş olması sebebi ile salonumuzu sağlık bakanlığımızın belirleyeceği ve durumun netleşmesi sonrasında sizlerle paylaşacağımız süre ile kapatıyoruz. (2. Aşama testi bugün yapıldı, yarına kadar sonuç bekleyeceğiz.)

Hepimizin sağlığı için, sağlık bakanlığı ile gerekli bilgileri paylaştık.

Bu süreçte yaşanmış ve yaşanacak olanları tüm samimiyetimizle sizlerle paylaşmayı sürdüreceğiz.

Mümkün olan en kısa sürede, sağlık ve esenlikle tekrar buluşacağımız güne kadar sağlıklı ve huzurlu günler diliyoruz..

 











Başa dön tuşu