InstagramKıbrısManşet

Yasa tasarısı ile önerilerinin, komitelerde ivedilikle görüşülmesine ilişkin tezkereler onaylandı

Bazı yasa tasarısı ile önerilerinin Cumhuriyet Meclisi’ndeki ilgili komitelerde ivedilikle görüşülmesine ilişkin tezkereler Meclis’te onaylandı

Yasa tasarısı ile önerilerinin, komitelerde ivedilikle görüşülmesine ilişkin tezkereler onaylandı

İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi’nin gündeminde bulunan Hukuk Dairesi (Değişiklik) Yasası Tasarısı, Kamu Görevlileri (Değişiklik) Yasa Tasarısı, Kamu Sağlık Çalışanları (Değişiklik) Yasa Tasarısı, Kamu Çalışanlarının Aylık- Maaş Ücret ve Diğer Ödeneklerinin Düzenlenmesi (Değişiklik) Yasa Tasarısı’nın komitede ivedilikle görüşülmesine ilişkin tezkere oy birliğiyle kabul edildi.

UBP İskele milletvekili Emrah Yeşilırmak’ın sunduğu Belediyelerin Birleştirilmesine İlişkin Özel (Değişiklik) Yasa Önerisi’nin komitede ivedilikle görüşülmesine ilişkin tezkere de oy birliğiyle onaylandı.

Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi’nin gündeminde bulunan Kıbrıs Türk Süt Endüstrisi Kurumu’nun 2020, 2021, 2022 ve 2023 Mali Yılı Bütçe Yasa Tasarılarının üçüncü görüşmesinin Genel Kurul’da yapılmasına ilişkin tezkereler de oy birliğiyle kabul edildi.

Ardından “Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol (Değişiklik) Yasa Tasarısı”nın Genel Kurul’daki üçüncü görüşmesine ilişkin tezkere de onaylandı.











Başa dön tuşu