InstagramKıbrısManşetSağlık

Borak: Karar verin; kardeş miyiz?

Dipkarpaz Çevre, Doğa Koruma ve Sosyal Aktivite Derneği Başkanı Fırat Borak, Sağlık Bakanlığı tarafından, 5 senedir Dipkarpaz ve Yeni Erenköy sağlık ocaklarında görev yapan Azerbaycan vatandaşı Dr. Bextiyar Memmedov’un görevine son verilmesine isyan etti, “Bölge halkına bir doktoru çok mu gördünüz?” diye sordu

Borak: Bölge halkına çok mu gördünüz?

Sosyal medya hesabından duruma isyan eden Borak, yaklaşık 5 senedir, Dipkarpaz ve Yeni Erenköy
sağlık ocaklarında görev yapan Dr. Bextiyar Memmedov’un sözleşmesinin, Sağlık Bakanlığı tarafından sonlandırıldığını ve Memmedov’un görevine son verildiğini belirtti.

Borak, “Yıllardır, köyde kalmamasına rağmen saat 08.00’da iş yerinde olan, saat ayırt etmeden hizmetten kaçmayan, herkese yardım eli uzatan, ihtiyaç duyulan her konuda bölge insanının yanında olan ve buna banzer binlerce olumlu davranış sergileyen ve halk tarafından da sevilen, sayılan bu insanı bölge halkına çok mu gördünüz?” diye sordu.

“Karar verin; kardeş miyiz?”

Borak ayrıca, “Dili, dini, ırkı çok umurumda değil ama hazır Azerbayran’la aramız bu kadar iyiyken, ikili ilişkileri üst seviyelere çıkarmışken, Azerbaycan vatandaşı bir doktorun görevine son vermeniz de manidardır” diyerek, “Karar verin; kardeş miyiz?” diye sordu.











Başa dön tuşu