InstagramKıbrısManşet

Kırok: Bu tür sorumsuzca yapılan davranışlara asla müsamaha tanımayacağız

Çatalköy-Esentepe Belediyesi ekipleri Çatalköy bölgesinde çevreyi kirleten aracı, görüntülerinden kısa sürede tespit edip cezai işlem uyguladı ve çevreye dökülen çöpleri ve molozları çevreyi kirletenlere toplattı

Çevreye bırakılan çöpler ve molozlar çevreyi kirleten şirket tarafından toplatılarak temizlendi

Konu ile ilgili bir açıklama yayımlayan Çatalköy-Esentepe Belediyesi Başkanı Ceyhun Kırok, duyarlı bir vatandaş tarafından kendilerine bir ihbar vidyosu gönderildiğini, belediye ekiplerinin titiz bir çalışmayla çevreyi kirleten aracın sürücüsünü tespit ettiklerini ve cezai işlem başlattıklarını söyledi.

Çevreye bırakılan çöpler ve molozlar, belediye ekiplerinin gerekli işlemleri yapmasının ardından çevreyi kirleten şirket tarafından toplatılarak temizlendi.

Kırok: Bu tür sorumsuzca yapılan davranışlara asla müsamaha tanımayacağız

Gördüğü çevreyi kirletme eylemini görüntüleyip ihbarda bulunan çevre dostu yurttaşlara teşekkür eden Kırok, “Umarım bu cezalardan bir ders çıkarılır. Bu tür sorumsuzca yapılan davranışlara asla müsamaha tanımayacağız. Konuya hassasiyetle yaklaşan belediyemizin imar ve zabıta şubeleri personelimize de teşekkürlerimi sunarım” dedi.











Başa dön tuşu