InstagramKıbrısSürmanşet

Yol eksikleri yetmedi, alkollü sürücüler trafiği daha güvensiz hale getirdi!

Ülke trafiği; aydınlatma eksiklikleri, çukurlar ve teknik hatalı yolların yanında, alkollü sürücülerin de direksiyon başına geçmesiyle her geçen gün daha tehlikeli hale geliyor

159 promil alkolle yola çıktı

Polis Basın Subaylığı‘ndan verilen bilgiye göre; bugün saat 02:15 sıralarında, Lefkoşa-Mağusa anayolunda meydana gelen trafik çarpışmasında, 33 yaşındaki Nida İba, 159 promil alkollü şekilde direksiyon başına geçti.

Salon aracıyla Mağusa istikametine doğru seyrettiği sırada Halkbank çemberinde direksiyon hakimiyetini kaybeden İba, yolun solundan çıkarak orta refüjün bordür taşlarına çarptı ve tarla içinde durabildi.

Yaralanan İBA, kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde müşahede altına alındı.

213 promil alkolle direksiyon başına geçti

Yine polisten verilen bilgiye göre yaşanan ikinci çarpışmada, bugün saat 02:15 sıralarında Bademliköy Ecevit Caddesi üzerinde meydana geldi.

213 promil alkolle direksiyon başına geçen 56 yaşındaki Musa Sertkaya, kullandığı salon aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti ve yolun solundan çıkarak, yol kenarındaki akasya ağacına çarptı. Yaklaşık 4 metre derinliğindeki yamaçtan aşağıya düşen ve oradaki akasya ağacına da çarpan Sertkaya, takla attı ve yan dönerek durabildi.

Yaralanan Sertkaya, kaldırıldığı Cengiz Topel Devlet Hastanesi’nde müşahede altına alındı.

Polisin her iki çarpışmayla ilgili soruşturması devam ediyor.











Başa dön tuşu