EkonomiInstagramKıbrısManşet

Şahiner: Üretici borç altındayken, “üretici düşmanı” hükümet peşkeş peşinde!

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekili Salahi Şahiner, ürünü dalında kalma tehlikesiyle karşı karşıya kala narenciye üreticisinin çözüm beklediği Bakanlar Kurulu‘nun, o sırada tedbir alıp çözüm bulmak yerine “ihalesiz arpa alımıylapeşkeş peşinde olduğunu söyledi

Şahiner: Üretici borç altındayken, “üretici düşmanı” hükümet peşkeş peşinde!

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Şahiner, üretici borç altında ezilirken ve ürününün dalında kalacak korkusu içindeyken, hükümetin de peşkeş peşinde olduğunu söyledi.

Hükümetin süslü laflarla ve masallarla üreticiyi kandıramayacağını belirten Şahiner, hükümetin tek kelimeyle “üretici düşmanı” olduğunu vurguladı.

“Üreticinin bir çözüm beklediği Bakanlar Kurulu adrese teslim arpa alımı için peşkeşe imza atıyor”

Bir yıl boyunca her gün binlerce lira servet ve alın teri harcayan narenciye üreticisinin, 365 günlük emeğinin heba olmaması ve ürününün dalında kalmaması için haklı olarak Bakanlar Kurulu’ndan bir çözüm ve tedbir beklediğine işaret eden Şahiner, aynı Bakanlar Kurulu’nun ise bu sırada adrese teslim, ihalesiz arpa alımı yapmak için yine bir peşkeşe imza attığını kaydetti.

Şahiner, “Üreticinin sorunlarından bihaber, kış uykusunda olan hükümetin bu sorunları çözeceği yerde tek derdi birilerinin cebine oluk oluk para akıtmak. Unutmayın ki; bölge üreticisi bu zor gününde sorunlarına çare üretmek yerine şaibeli işlere mesai harcayanlara tokat gibi bir cevap verecektir. Hazır olun” dedi.











Başa dön tuşu