InstagramKıbrısManşetYaşam

Yaşlı Hakları ve Ruh Sağlığı Derneği utanç fotoğraflarını paylaştı: Artık sizden hiçbir şey beklemiyoruz!

Yaşlı Hakları ve Ruh Sağlığı Derneği, Sınırüstü Bakımevi‘nin bugünkü halini paylaştı, bundan tam iki yıl önce bakımevinin üstlenen Kıbrıs Türk İnşat Müteahhitleri Birliği (KTİMB), China Pazarlama LTD. ve Kamtek LTD’e seslendi, “Yalanlarınızı dinlemekten artık bıktık

“İki ay değil tam iki senedir sizi bekliyoruz”

Sosyal medya hesaplarından fotoğraflar eşliğinde açıklama yapan dernek, bu fotoğrafların iki sene önce Skylap’ın videoları ile ortaya çıkartılan ve büyük bir skandal ile kapatılan Sınırüstü Bakımevi’nin bugünkü hali olduğunu belirtti.

Dernek açıklamasında, “Burayı iki ayda tamir edecekleri vaatleri veren sayın sponsorlar, sözümüz size; Yalanlarınızı dinlemekten artık bıktık. İki ay değil tam iki senedir sizi bekliyoruz. Madem ki yapamayacaktınız niye bu işe giriştiniz?” diye sordu.

“Dönmeyi bekleyen yaşlıcıklarımızın birçoğu bekleye bekleye ölüp gitti”

Dernek açıklamasına şöyle devam etti;

“Sizin sponsor olmanızı isteyen, sizi zorlayan hiç kimse yoktu beyefendiler. Sorumsuz davranışlarınız, kavga ve yalanlarınız ile tam iki koca yıl kaybettik. Dönmeyi bekleyen yaşlıcıklarımızın birçoğu bekleye bekleye ölüp gitti.

Biz artık sizden hiçbir şey beklemiyoruz çünkü verdiğiniz zarar yaptığınız faydayı çoktan aştı.

Bu çerçevede, artık gerekeni yapması için TC Elçiliğini, EVKAF‘ın yeni yönetimini, Başbakanlığı ve Çalışma Bakanlığı’nı tekrar göreve davet ediyoruz. Ülkemizin kaynaklarına sahip çıkmak, korumak, sizin görevinizdir sayın yetkililer, hatırlatırız”











Başa dön tuşu