InstagramKıbrısSporSürmanşet

Fenerbahçeliler Derneği, LTB Başkanı Harmancı’yı ziyaret etti

KKTC Fenerbahçeliler Derneği, Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı’yı ziyaret etti, Harmancı’ya, adının yazılı olduğu forma hediye etti

Harmancı’ya üzerinde ismi yazılı olan Fenerbahçe forması hediye edildi

Dernek Başkanı Tolga Ahmet Raşit ve Yönetim Kurulu üyeleri, yeni dönem ziyaretleri çerçevesinde Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Harmancı’yı makamında ziyaret etti.

06 Ocak 2024 tarihinde gerçekleştirilen 9. Olağan Genel Kurul ile göreve başlayan Başkan Raşit ve Yönetim Kurulu üyeleri, gerçekleştirilen ziyaret esnasında LTB Başkanı Harmancı’ya üzerinde ismi yazılı olan Fenerbahçe forması takdim etti.

Ziyaret esnasında gerçekleştirilen sohbette kısa bir açıklama yapan dernek başkanı Raşit; KKTC Fenerbahçeliler Derneği’nin, Fenerbahçe Spor Kulübü ile ülke arasında bir köprü vazifesi üstlendiğini aktararak, var olan dostluğun daha da güçlenmesi için büyük bir özveri ile çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

Mehmet Harmancı – Tolga Ahmet Raşit

Harmancı ise kendisine yapılan bu ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, KKTC Fenerbahçeliler Derneği’nin sosyal faaliyetlerini ve üyelerin derneğe olan ilgisini takdir ile karşıladığını söyledi.

LTB Başkanı Harmancı son olarak Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi.











Başa dön tuşu