InstagramKıbrısManşet

Aşam: Daha birlikte yürünecek çok yolumuz var

Devrimci İşçi Sendikaları Federasyonu (Dev-iş) Başkanı Koral Aşam, geçirdiği rahatsızlıkla ilgili açıklama yaparak sağlık durumu hakkında bilgi verdi; tetkiklerin bir süre daha devam edeceğini belirtti

Aşam: Tetkiklerde, somut bir teşhis olmaması sevindirici olmakla birlikte, yaşadığım sıkıntının gerekçelendirilememesi ise endişe verici

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Aşam, sağlık durumunun şu an iyi olduğunu ve endişelenecek ciddi bir durumun olmadığını belirterek, şimdiye kadar yapılan tetkiklerde somut, elle tutulur bir teşhis olmamasının sevindirici olmakla birlikte, yaşadığı sıkıntının gerekçelendirilememesi nedeniyle endişe verici olduğunu söyledi.

“Tetkikler bir süre daha devam edecek”

Aşam’ın açıklamasının tamamı şu şekilde;

“Sevgili dostlarım yoldaşlarım, pazartesi sabahı geçirmiş olduğum rahatsızlık sebebi ile endişelendik endişelendirdik. Şu an iyiyim, endişelenecek ciddi bir durum yok gibi.

Fakat Şimdiye kadar yapılan tetkiklerde somut, elle tutulur bir teşhis olmaması sevindirici olmakla birlikte, yaşadığım sıkıntının gerekçelendirilememesi ise endişe verici. Tetkikler bir süre daha devam edecek.

Yaşadığım sıkıntı dolayısı ile arayan,mesaj atan yüzlerce dostum, yoldaşım, arkadaşlarıma cevap veremediğim ve merakta bıraktığım için üzgünüm. Daha birlikte yürünecek çok yolumuz var. Birkaç gün daha sürecek olan tetkiklerin ardından, sağlıklı bir şekilde yeniden buluşmak üzere, iyi ki varsınız”











Başa dön tuşu