InstagramKıbrısManşetSiyaset

Özersay: Atalay da bizi doğruladı, bu konu kapanmadı, süreç devam ediyor ve çember daralıyor

Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Milletvekili Talip Atalay, T izinleri listesinde Erhan Arıklı‘nın akrabalarının olduğunu hatta listeyi hazırlayan “danışmanın” bile bizzat Arıklı’nın akrabası olduğunu söyledi, Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret ÖzersayBir kez daha doğrulandı” yorumunu yaptı

Atalay: Arıklı kavgadan besleniyor. Sahte meydan okumalardan vazgeçsin

Ulaştırma Bakanı ve YDP Genel Başkanı Arıklı, 3 Mart’ta yapılacak kurultayda kendisine aday çıkan Atalay’la, daha önceki dönemde Bertan Zaroğlu‘yla yaşadığı polemiklere benzer bir polemiğe girmiş, “Gözün Bakanlıkta mı, sen siyasetten anlamazsın” demişti.

Rakibi oldu diye vekiline demediğini bırakmadı: Gözün Bakanlıkta mı? Hangi tecrüben var senin?

Atalay bugün katıldığı BRT yayınında, Arıklı’nın psikolojisini düzeltmesi ve adaylıktan da çekilmesi gerektiğini söyleyerek, “Arıklı kavgadan besleniyor. Sahte meydan okumalardan vazgeçsin” dedi.

“Listede Arıklı’nın akrabaları vardı”

Atalay ayrıca Özersay’ın gündeme getirdiği T izinleri konusunda da Arıklı’nın doğruyu söylemediğini, listede Arıklı’nın akrabaları olduğunu hatta listeyi hazırlayan danışmanın dahi Arıklı’nın akrabası olduğunu belirtti.

Özersay: Atalay da bizi doğrulamış oldu, bu konu kapanmadı, süreç devam ediyor ve çember daralıyor

Atalay’ın bu açıklaması üzerine sosyal medya hesabından kısa bir açıklama yapan Özersay ise şunları kaydetti;

“Atalay canlı yayında T izinleri listesinde Erhan Arıklı’nın akrabalarının da olduğunu bildiklerini açıkladı ve geçen hafta söylediğimizi o da doğrulamış oldu. Bu konu bizim için kapanmadı, süreç devam ediyor ve çember daralıyor. Üstelik hısım akrabaya dağıttıkları izinler iptal edilmedi. İzin Kurulu toplanıp iptal kararı almadı. Bizim sabrımız ve kararlılığımız yalanı da yalancıyı da devlet imkanlarını hısım akrabasına dağıtanı da yaptığına pişman etmeye yeter. Herkes yaşayarak görecek”











Başa dön tuşu