InstagramKıbrısManşetSiyaset

Candan: CTP’nin dilinin daha net ve somut olması gerektiğini ben de düşünüyorum

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekili Armağan Candan, partisiyle ilgili özeleştiri yaparak, CTP’nin daha agresif olması gerektiğini ve bu konuda eksiklikleri olduğunu kabul ettiğini söyledi

Candan: CTP’nin dilinin daha net ve somut olması gerektiğini ben de düşünüyorum

BRT‘de katıldığı bir yayında, CTP’ye getirilen “Yeterli muhalefet yapmıyor” eleştirilerine ilişkin soruyu yanıtlayan Candan, CTP’nin dilinin daha net ve somut olması gerektiğini kendisinin de düşündüğünü söyleyerek “Ancak CTP sırtında küfe olan ve hükümete gelmek isteyen bir parti. İstediğiniz kadar bağırın çağırın bazı şeyleri değiştirecek ve bazı şeylerin önüne geçecek imkanınız yok” dedi.

CTP’nin hallkın önemli bölümünün desteğini almak zorunda olduğunu kaydeden Candan, “CTP belli noktalarda daha sert ve net konuşulmalı diye düşünüyorum, o noktada eksikliklerimiz olduğunu kabul ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Daha agresif bir noktaya gelmemiz gerekiyor”

İnsanların günü geldiğinde doğru adresin CTP olduğunu gördüğünü anlatan Candan, “Herkesle konuşabilmek yerine köprüleri atamak kolaydır, biz köprüleri atmayı tercih etmiyoruz, bunun doğru olmadığını düşünüyoruz. Ancak bazı konularda daha agresif bir noktaya gelmemiz gerektiğini ben de düşünüyorum” dedi.











Başa dön tuşu